Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Varmt välkommen hit! Här får du följa allt jag brinner för och står för. Du får följa min väg från utmattad småbarnsmamma till framgångsrik egenföretagare. Jag hjälper dig i utmattning mot mer ENERGI och bättre återhämtning. Att få orken att ta hand om din familj och göra det DU älskar igen. Jag hjälper även dig som inte är i utmattning med samma sak. Vi behöver alla mer energi och en bättre återhämtning för att vara vårt bästa jag. Lever du din fulla potential och gör exakt det du brinner för? Om inte - häng på! //Johanna 

Återhämtning

Återhämtning är så sjukt viktigt för alla människor. Just brist på återhämtning är en orsak till utmattning. En av dom största skulle jag vilja påstå.

Det är inte bara nattsömnen som spelar in. Även att ta det lugnt efter stress, att ta hand om sig själv, göra det du mår bra av och inte bara fortsätta stressa på dagarna i ända är superviktigt.

Stress är inte farligt - men återhämtar man sig aldrig så blir stressen farlig...

Rörelse

Kroppen behöver röra på sig för att må bra. Det vet alla. 

Vi människor har alltid rört oss mycket men på senare tid så har vi blivit mer stillasittande vilket inte vår kropp mår bra av. Vi sitter vid datorer, på jobbet, efter jobbet. Vi är så slut att när vi kommer hem orkar vi ej gå ut utan vi landar i soffan. Men kanske borde vi tänka om…

Är du utmattad kan det vara svårt att motivera sig - men om du inte rör dig är det svårt att komma tillbaka...

Näring syre och vatten

Utan näring, syre och vatten kan du inte ens överleva. Det är det som våra celler behöver för att fungera och må bra. 

För att du ska orka ta tag i dig själv och din utmattning och komma tillbaka så behöver du andas rätt, dricka nog med vatten och tillföra kroppen näring i bästa möjliga form. 

När du har koll på dom bitarna blir din återhämtning bättre, du får energi att röra dig mer och övriga nycklar för ett lyckligt liv kommer att bli lättare att använda. 

Ta dig ur din utmattning

Mina mest populära program/kurser

utmattningsrådgivning

Coachning via mail

Gillar du att uttrycka dig i skrift? Orkar du inte prata i telefon eller ha fasta tider? Har du lättare för att få ner dina tankar och "säga" exakt vad du vill och tycker när du får skriva? Då är min Mailcoachning något för dig!

sparka ut utmattningsdjävulen

Sparka ut utmattningsdjävulen

Min kurs med övningar för att må bättre i livet. Stöd för att komma tillbaka från en utmattning men även för att leva ett lyckligt liv. Jag använder mig av många av dessa tekniker och övningar fortfarande. 

Utmattningsrådgivning

Utmattningsrådgivning

Jag vill hjälpa dig som är utmattad eller kanske på väg in i utmattning att må bättre, jag har själv gått igenom det och vet vad jag pratar om. Boka ett samtal så hjälper jag dig med din personliga situation!