Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Hur blir du av med din utmattning?

 • Känner du igen dig?

 • Är du trött på att inte ha tillräckligt med energi?

 • Är du trött på att inte ta dig upp ur sängen?

 • Sover du dåligt?

 • Vill du bli fri från din utmattning en gång för alla?

 • Är du less på att bara få tänka på när du får sova?

 • Har du inte energi nog att umgås med din familj och dina vänner?

 • Hur skulle det kännas för dig att bli fri från din utmattning?

 • Känner du igen dig, då kan jag hjälpa dig! 

  Om du är i utmattning, på väg dit eller kanske mår lite bättre men inte kommit hela vägen så kan jag hjälpa dig att må bättre.

  Jag har själv varit sjukskriven för utmattning, men jag har gått från totalt utmattad till att vara helt frisk och fri. När jag tänker tillbaka på min utmattning så ser jag på den med tacksamhet, den har fått mig att göra enorma förändringar som gör att jag idag kan hjälpa andra att bli friska.

  När jag var sjuk fick jag aldrig prata och bolla med ngn som varit där och blivit frisk. Jag bollade bara med andra sjuka och ju mer jag gjorde det, ju sjukare blev jag. Idag jobbar jag med att hjälpa andra utmattade att må bättre och bli friska. Kanske är det din tur nu att göra en förändring och börja må bättre än bäst.

  Vill du ha min hjälp att börja må bättre?

 • Jag brinner för hälsa och för att hjälpa människor att må bättre och nu vill jag hjälpa dig.


  Jag har massor av olika utbildningar, bland annat kostrådgivare, friskvårdskonsult och coach men det allra viktigaste är att jag själv har varit utmattad och vet hur det är och har stor erfarenhet av att hjälpa människor med deras hälsa!


  Jag vet också att för att bli frisk behöver man energi. Utan energi så orkar man inte göra förändringar. Här har jag en lösning som funkar på mig och mina kunder, mina älskade näringsprodukter, jag berättar mer om dom lite längre ner. 

  Skulle du vilja ha min hjälp så har jag ett super erbjudande till dig där du får:

 • Två samtal med mig på minst 30 minuter/samtal.

 • Prova mina näringsprodukter i 10 dagar

 • Pris 350 kr

  Nu kommer vi till mina älsklingar, näringsprodukterna som både har jag, min familj och mina kunder har fått enorm hjälp av. Jag har själv använt dom sen 2012 och har fått otroligt fina resultat. 

  Det är superenkelt att använda dem. Det är ett pulver med bl a frystorkad frukt och grönt vi blandar i vatten och dricker en drink på morgonen och en på kvällen.

  Morgondrinken ger oss en massa vitaminer och guarana för energi, gurkmeja och pro-prebiotika. Den är fantastisk för mage och tarm och i och med det stärks även immunförsvaret. Mår magen bra mår kroppen och så även immunförsvaret bra. Alla vitaminer i den ger energi, koncentration och fokus. Och den är supergod!

  Vår kvällsdrink ger oss en massa mineraler samt vitamin D. Mineraler behöver vi för återhämtning så därför är den perfekt att ta på kvällen så att kroppen återhämtar sig fortare. Det ger dig energi! Mineralerna i den hjälper mot myrkryp, träningsvärk, sömnbesvär och kramper etc. Jag fullkomligt älskar mineraler idag, återhämtning är verkligen såååå viktigt!


  Vad får du?
  Två samtal med mig där vi pratar om DIG, din hälsa och din väg mot att få må bättre i din utmattning.

  Endast 350:- (frakt ingår inom Sverige)

  På köpet får du prova mina näringsprodukter i 10 dagar

  Du betalar till: Swish 072-509 98 89

  Har du inte Swish skicka mig ett mail till [email protected] så fixar vi det på annat sätt.

  Märk din betalning med din epostadress.

  Boka sedan ditt samtal här: