Mina 10 bästa tips vid utmattning!

Du skriver upp dig på min e-post lista och får mail med tips och råd om hälsa, utmattning och livsstil. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på en länk i något av mailen du får. Integritetspolicy

Namn:
E-post:

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Butik

Samarbeten

Företag jag samarbetar med. Jag använder produkter från dessa företag själv och står stolt bakom dem. Om du köper något från dessa företag så får jag en liten betalning men det gör ingen skillnad på priset för dig - enda skillnaden är att du får mig på köpet - jag hjälper dig med det du vill och behöver! 
PM-International

I min utmattning kom jag tack och lov i kontakt med PMs fantastiska produkter. Jag lärde mig näringens betydelse i kroppen och har använt dessa produkter sedan dess. De är koncentrerad "mat" dvs näringen från frukt och grönt i en optimal sammansättning för kroppen. Min allra största rekommendation är att testa i 3 månader. PM erbjuder 30 dagars nöjd kund garanti vilket innebär att du får alla pengar tillbaka om du inte är nöjd och skickar tillbaka inom 30 dagar. Beställ här så får du 30% rabatt och dessutom får du hela mitt koncept Sparka ut utmattningsdjävulen på köpet!

Trendrehab

Trendrehab erbjuder olika redskap för bättre sömn, hälsa och bättre träningsresultat. Jag använder bland annat deras fantastiska Tyngdtäcke. Det är så sjukt skönt! Jag älskar tyngden det får mig att blir lugn, sömnig och det känns lixom extra skönt! Jag hade så gärna velat prova det under min utmattning för jag vet att det skulle ha gjort effekt! Nämligen så fungerar det mot sömnbesvär, oro, depressioner mm. Jättespännande!

Du får just nu 20% extra rabatt på hela deras sortiment om du anger koden Johanna i kassan. Shoppa här!