Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Stress och Utmattning - Webinar


Jag berättar om min resa från utmattad till frisk. Vad är utmattning och vad kan man göra för att må bättre?

Jag kommer berätta om vad som hjälpt mig och jag kommer dela tips på hur du kan börja må bättre! Lite fakta om utmattning kommer du också att få - Hur påverkar stress och utmattning kroppen? Registrera dig nedan!

Registrera dig här för att se mitt webinar. Du skriver upp dig på min maillista och ca två gånger i veckan skickar jag mail med tips, råd och erbjudanden inom hälsa och livsstil. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på en länk i något av mailen du får. Läs mer i min privacy policy /Johanna

Vem är Johanna?

Johanna lever och andas hälsa och välmående och är en tvättäkta hälsonörd som fuskar med kosten ibland men då får kroppen lida.Ibland är det värt lidandet.... Hon jobbar med sin passion, HÄLSA!

 Att hjälpa människor till en bättre hälsa är hennes största drivkraft och hon är utbildad friskvårdskonsult, kostrådivare, huderapeut, massör och coach. Johanna specialiserar sig idag på att hjälpa folk i utmattning, då hon själv har varit sjukskriven för det och idag är helt frisk!