Vem är jag?

Delar 20 slumpmässiga fakta om mig själv. 

1. Jag gillar absolut inte att se läskiga filmer! Blä, allt som är läskigt ger mig en jobbig känsla i kroppen som gärna sitter kvar länge. För mig gäller bara lättsamma saker romantik och program som typ "Så mycket bättre". Jag vägrar även se nyheterna för det tycker jag är läskigt! 

2. Jag har alltid varit en riktig sockerråtta. Jag har alltid älskat smågodis och jag har tjuvätit det i massor! Jag har tagit till sötsaker när jag har varit trött men vet du vad, jag har slutat med det! Inget socker sen i december! 

3. Jag blir väldigt lätt uttråkad men älskar även att göra ingenting! Förut var jag väldigt rastlös och det skulle hända något fartfyllt jämt! Nu vill jag mest lunka i skogen när jag är rastlös! 

4. Jag har svårt för att somna in och vill ha helt tyst, märk och lagom kallt! Nya rutiner eller om mannen vill ha lampa på eller om jag ska sova på något annat ställe gör att jag har svårt att somna! Här är jag en riktig rutin människa!

5. Jag gillar inte alls att läsa böcker, tidningar eller annat! Jag gillar mer att lyssna på saker! Om jag ska läsa långa stycken märker jag ganska snabbt att jag tänker på annat! Även när ämnet är intressant! 

6. Jag är extremt bestämd! Har jag bestämt mig för en sak då gör jag det! Inget undantag, där för är jag även noga med att bestämma mig för rätt saker! Saker jag vill hålla på med och gillar! T ex så kan det vara att köra min runstreak, starta eget, köra ett tufft detox program! Sånt har jag inga problem med och har jag bestämt mig så viker jag inte! 

7. Jag älskar att hålla på med sport! Bjud med mig på vad som helst, jag bangar inte! Men att titta på sport det är nog det värsta jag vet! Jag tittar inte på en enda sport och jag kan typ inga idrottare förutom Gunde Svan, Foppa och Anja! 

8. Jag är sämst på att svara i telefon. I min utmattning kunde jag ej ha på ljudsignalen för jag blev så stressad, men jag har vant mig så jag har den sällan på! Dock ringer jag alltid upp! Det är jag bra på! 

9. Jag älskar att duscha, jag skulle kunna duscha flera ggr per dag, men det gör jag inte! Men alltså det är så sjukt skönt! 

10. Jag är född i Skellefteå, men växte upp i BUREÅ! Har haft en extremt trygg uppväxt med mina föräldrar och min storebror.

11. Som tonåring var jag extremt tävligssugen! Tävlade i allt! En gång var jag och en killkompis ute och sprang och skulle tävla om vem som orkade längst! Vi var ute i flera timmar, synd att det inte fanns mobiler så vi mätte sträckan! Men det var säkert maraton gånger massor!

12. Jag älskar djur och särskilt hundar! Men alltså jag älskar även barn! Vore jag yngre och om min man hade velat ha fler så hade det blivit fler! Jag fullkomligt älskar barn! 

13. Jag är en hypokondriker, fast åt andra hållet! Jag är aldrig orolig för något! Jag kan gå med saker i kroppen extremt länge utan att kolla upp det men som sagt var det är lugnt och jag är extremt sällan sjuk! 

14. Jag är alltid i tid, så även min man! Säger någon 17.00 åt oss är vi alltid där 16.45, även när barnen ska med! Vi är alltid i god och hinner alltid trots att schemat ibland är tajt! 

15. Jag har få vänner men dom som är mina vänner är det på riktigt! Jag kan vara svår att lära känna på djupet, ofta lär jag känna alla andra men ingen känner mig! Jag är extremt intresserad av andra människor! 

16. Mitt lokalsinne är extremt bra. Ge mig en ny stad och jag hittar! Jag har extremt lätt för det och det är så bra för min man är helt kass! 

17. Jag älskar att driva eget företag och att hjälpa andra göra desamma! Jag brinner för det och slutar aldrig brinna! Andra kanske hoppar av och känner att starta eget var inte min grej men jag ger aldrig upp och tittar ständigt efter nya möjligheter! 

18. Jag var extremt bra på Tetris som ungdom, men har aldrig spelat något annat spel eller ens varit intresserad! 

19. Jag älskar att klämma finnar och kan bli lite besatt av det, särskilt på andra! 

20. Jag har svårt för Alkohol, dricker extremt sällan! Och gör jag det då ska det vara något speciellt som attan! Jag blir nämligen extremt trött och bakis!

Var det något av detta du visste om mig? 

Kram Johanna


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}