Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Butik

Till dig i utmattning!

Är du trött på att inte ha tillräckligt med energi?

 • Är du trött på att inte ta dig upp ur sängen?

 • Sover du dåligt?

 • Är du less på att bara få tänka på när du får sova?

 • Har du inte energi nog att ta hand om dina barn?

 • Om du är i utmattning, på väg dit eller kanske mår lite bättre men inte kommit hela vägen så kan det vara så enkelt som att du har näringsbrist! 

  Jag kan hjälpa dig få vad du behöver!


  Jag har varit sjukskriven för utmattning och då kom jag i kontakt med ett näringstillskott som verkligen hjälpte mig att komma tillbaka. Utan det hade jag inte haft energin att ta tag i övrigt som behövde ändras i mitt liv. Att må fantastiskt är en kombination av många saker och har man tillräckligt med näring så får man tillräckligt med energi att ta tag i allt! Näring, Syre och Vatten är grunden för vad kroppen behöver! 

  Vill du ha min hjälp att börja må bättre?

 • Jag brinner för hälsa och för att hjälpa människor att må bättre och nu vill jag hjälpa dig!


  Jag är utbildad kostrådgivare, friskvårdskonsult och coach och har stor erfarenhet av att hjälpa människor med deras hälsa! Du får ett samtal med mig där vi pratar om dig och din hälsa, din utmattning, din kost, träning vad du vill och känner att du behöver. Pris 300 kronor.


  På köpet får du testa mina näringsprodukter i 10 dagar, både jag, min familj och mina kunder har fått enorm hjälp av dessa produkter som jag använt i 7 år.


  Det är superenkelt att använda dem.Det är ett pulver med bl a frystorkad frukt och grönt vi blandar i vatten och dricker en drink på morgonen och en på kvällen.


  Vår morgondrink ger oss en massa vitaminer och guarana för energi, gurkmeja och pro-prebiotika. Den är fantastisk för mage och tarm och i och med det stärks även immunförsvaret. Mår magen bra mår kroppen och så även immunförsvaret bra. Alla vitaminer i den ger energi, koncentration och fokus. Och den är supergod!


  Vår kvällsdrink ger oss en massa mineraler samt vitamin D. Mineraler behöver vi för återhämtning så därför är den perfekt att ta på kvällen så att kroppen återhämtar sig fortare. Det ger dig energi!Mineralerna i den hjälper mot myrkryp, träningsvärk, sömnbesvär och kramper etc. Jag fullkomligt älskar mineraler idag, återhämtning är verkligen såååå viktigt!Kom ihåg att det är inte produkterna i sig som ger några effekter – det är “bara” frukt och grönt.


  Du har en fantastisk kropp och det är din kropp som börjar jobba när den får tillräckligt med näring för att utföra alla processer den ska under dagarna och nätterna. Eftersom det är naturlig mat som innehåller det kroppen behöver så kan du få resultat på i princip vad som helst du har problem med i din kropp. Men man kan aldrig garantera något eftersom det är din kropp som måste göra jobbet.


  Har du varit sjuk länge så tar det också lång tid att bli frisk men man kan se förändringar i kroppen rätt snabbt. Tänk om du bara får bli lite piggare?


  Vad får du?


 • Ett samtal med mig där vi pratar om DIG, din hälsa och din väg mot att få må bättre i din utmattning.

 • Prova mina näringsprodukter i 10 dagar

 • Pris 300 kr (frakt ingår inom Sverige)


  Du betalar till: Swish 072-509 98 89

  Har du inte Swish skicka mig ett mail [email protected] så fixar vi det på annat sätt.

  Märk din betalning med din epostadress

  Fyll sedan i formuläret nedan!

  E-post *

  Namn *

  Adress *

  Postnummer *

  Ort *

  Mobil *

  Jag har betalt via *

  Vi kommer att skicka dig e-post angående din beställning samt med erbjudanden tips och råd inom hälsa och livsstil. (Se Privacy Policy nedan) *