Träning

Hej allihopa!

Hoppas ni mår bra en dag som denna! Jag mår super fint!

Igår kväll var jag på ett superroligt indoor walking pass och sen körde jag några övningar i gymmet!

Jag har inte gillat indoor walking innan då jag egentligen vill gå på spinning men nu har jag accepterat att min svanskota måste vila från spinning och då börjar indoor walking vara riktigt kul! Det känns som om det även är bra för min löpning! 

Det var ett härligt pass, men lite för sent för mig att träna! Märkte det då jag fick lite svårt att sova, var lixom uppe i varv och peppad lite senare än vanligt...

Men men... det gör ingenting! 

Jag har alltid älskat att träna och har tränat så länge jag kan minnas! Alla form av rörelse känns så sjukt bra för kroppen men framförallt för min knopp! Träning är så bra för mig för att tömma hjärnan, vara exakt här och nu. Det tränar det mig även att tro på mig själv! 

Att våga lite extra och att utmana mig. 

Träning kan verkligen gör mycket med sin syn på sig själv!

Helt fantastiskt!

Så förutom att bli starkare i kroppen så blir jag även starkare i knoppen! En riktig win win...

Ha en ljuvlig dag! Idag fyller min son 13 år och det ska firas! 13 år sedan han föddes min mini! Jag minns det som igår, framförallt ser jag honom framför mig!

Kärlek till er/Johanna 

Få mina 10 bästa tips vid utmattning

Du skriver upp dig på min e-post lista och får mail med tips och råd om hälsa, utmattning och livsstil. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på en länk i något av mailen du får. Privacy Policy.


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}