Total Training

Idag var jag på ett tungt pass på lunchen, ett total training pass. Jag älskar dessa pass då dom fullkomligt kör skiten ur mig om jag vill.

Vill jag inte så kan jag förstås anpassa min träning. Jag har tränat hela mitt liv, den dagen jag fyllde 16 år stod jag utanför gymmet och köpte gymkort. Innan dessa hade jag spelat fotboll, innebandy, löptränat osv. Jag gjorde i princip allt jag kom över, eftersom jag fullkomligt älskar rörelse. 

Varför jag skriver om detta är för att vi idag efter passet diskuterade det här med kvinnor/män på gymmet och det kom upp så otroligt många diskussioner som jag aldrig har upplevt. Eller har jag varit blind för dom?

Tex så har jag aldrig känt mig svag och att någon man gett mig “lilla gumman” vikter. Tvärt om, jag har känt mig stark som en oxe. Jag har även känt mig stark i lokalerna. Och det särskilt när jag var yngre. Jag tränade då med min dåvarande pojkvän och lite kompisar och jag fullkomligt älskade och trivdes i miljön.

Jag vet ej om det handlar om min inställning! Jag känner mig och är stark, känner mig trygg i gym miljön och bryr mig inte om hur  andra som tränar ser ut eller vilken vikt dom har på stången.

Skulle vara kul att höra dina tankar runt detta! Kommentera! 

 Kärlek/Johanna

PS vill du bli intervjuad till min blogg? Kolla detta inlägg!


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}