Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Prova Mina Älskade Näringsprodukter

 • Testa min näring i 10 dagar.

  Du får en morgondrink och en kvällsdrink, vi dricker många drinkar...men dom är sjukt nyttiga.


  Drinkarna är som en högteknologisk sallad sprängfylld med massa vitaminer o mineraler från frukt och grönt. 


  Vad kan drinkarna då göra? 

  Morgondrinken innehåller massa pro/prebiotika, gurkmeja, b-vitaminer och massa annat nyttigt. Dessa ingredienser jobbar för ett super immunförsvar, en bra mage, pigghet, fokus och energi.


  Detta är även en sån otroligt härlig rutin på morgonen.

  Kvällsdrinken innehåller bla magnesium, selen, kalcium, d-vitamin och massa andra härliga mineraler. Jobbar bla för sömn, återhämtning, myrkryp, hud, hår och naglar. En riktigt sov gott drink. 


  Du får drinkar för 10 dagar och min kunskap för 300 kronor. Jag hjälper dig att se vad du kan behöva för dina specifika behov.


  Om du har frågor om mina drinkar eller vill ha mer information om vad jag kan hjälpa dig med innan du beställer så kontakta mig så hjälper jag dig med dina funderingar direkt!


  Så här beställer du

 • Pris: 350 kronor 

  (inom Sverige)


  Du betalar till: Swish 072-509 98 89

  Har du inte swish skicka ett mail till [email protected] för andra alternativ.

  Märk din betalning din epostadress

  Fyll sedan i formuläret så skickar vi till dig 🤍 

  Vad säger andra?

  ”Jo men det går bra! Känns lite som trolleri, tycker att jag har mer ork, hjärnan börjar kvickna till och värken o tyngdkänslan i kroppen har minskat rejält. Kan man må såhär bra!? Det är många år sedan jag kände mig såhär. Superglad!

  Har väl haft näringsbrist helt enkelt... Behöver beställa fler nu för det här vill jag fortsätta med. Nu kan jag mer ta tag i saker på min påbörjade tillbakaresa ifrån utmattning. Stått still halvfungerandes men med ökad energi nu så finns alla möjligheter hoppfull... ”

  Jennie

  ”Allt går bra, jag känner att det händer lite men vet ej om det är produkterna! Kanske inbillning? Men jag har bara använt dom i 5 dagar än! Jag fortsätter för jag vill satsa på min hälsa nu! Det känns som om det är extra viktigt nu med tanke på allting som händer i världen. Jag vill stärka upp min kropp. ”

  Sara

  ”Jag tycker dom är goda och jag brukar inte gilla såna här produkter! Så jag är glad, vill prova längre för att se vad som händer i kroppen!"

  Ulrika

  ”Jag trodde inte det skulle funka men nu när jag kört 3 månader känner jag att jag främst har fått till en bra rutin för mig och min kropp! Jag älskar morgondrinken, den ger mig en härlig mättnadskänsla och jag är inte lika sötsugen som jag alltid brukar vara längre! Det är jätte skönt! Men det häftiga är att sömnen känns djupare och inbillar jag mig över att jag slutat tappa håret? Kan produkterna hjälp till med det?”

  Karin