Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Tack!

Ett mail är på väg till dig där jag presenterar mig själv närmare, det mailet innehåller även en länk tillbaka hit ifall du vill läsa mina 10 tips igen!

Mina 10 bästa tips

 • Detta har du nog aldrig hört förut (skämt) det har du nog, men den är svår: Ta paus i vardagen. Som sagt var, lättare sagt än gjort. Nu kommer jag att ge dig ett super trick för pauser i vardagen som faktiskt räddat mitt liv. Det handlar om toatricket. Ett super ställe är helt enkelt att ta paus på toaletten. Lämna mobiltelefon och all teknik och lås in dig på toaletten. Där stör ingen. Ta några korta andetag & bara va. Har du barn hemma ta paus på en toalett på jobbet eller när du har någon annan vuxen i hemmet som kan ta barnen. Du ska veta vad jag suttit mycket på toaletten och bara varit. Jag gör det än idag, det är så sjukt effektivt!

 • Gör en sak i taget, inte alla samtidigt. Detta är också väldigt svårt om du är en person som är överallt hela tiden. Här har listor hjälpt mig att se vad jag behöver prioritera. Jag skriver upp det som är viktigast för dagen. Kikar över vilken ordning jag ska göra det i och ser också att allt faktiskt inte är så himla viktigt. Hinner du inte allt, det gör inget och troligast finns det både kvar imorgon men du kan säkert även stryka saker från din lista.

 • På morgonen skriv ner 5 saker du är tacksam för och gör samma sak på kvällen. Orkar du inte skriva? Tänk dessa tankar istället. Jag har idag allting i mitt huvud då det inte passar mig att skriva ner detta. Vi alla är olika. Att tänka positiva tankar förändrar verkligen vårt mående. Tänk om du tänker positiva tankar istället för stressade negativa tankar när du ska sova, det gör skillnad. Du kommer sova bättre, drömma bättre och vakna upp mer utvilad.

 • Vandra i naturen, jag älskar naturen. På riktigt älskar, naturen gör mig hel och jag vet vilken kraft bååde vandring och naturen har, så varför inte slå ihop dom? Du behöver inte ta en power walk. Strosa, andas, sätt dig ner en stund i naturen och njut. Naturen är fantastisk på detta, så ta vara på dina stunder och njut av frisk luft och bara va. Ps. plocka all teknik aåaom Spotify, ljudböcker och sånt. Tystnaden är läkande! Vågar du tom slå av din telefon en stund?

 • Berätta att du inte mår bra för andra, men bara för dom du vill ska veta. Det ger förståelse & du slipper hålla uppe en fasad. Många kommer inte förstå dig & många kommer känna igen sig. Bry dig inte om det utan bry dig om DIG. VÅGA berätta!

 • Lyssna inte på allas 1000 olika råd, följ din väg. Lyssna på råd från folk som vet vad dom pratar om, som själva gått igenom eller är i en utmattning. Men ta inte råden rakt av och anpassa dom till dig! Alla har olika råd och olika sanningar, ingen vet hur det är exakt för dig, det vet bara du. Lyssna på DIG, vad är rätt och fel för dig? Kanske skriver jag något här som du känner inte passar dig, skit i det då och gör det som passar dig. Jag är jag och du är du kom ihåg det

 • Vad triggar din stress? Lär dig se det så kan du undvika och berätta för dom som är involverade vad det är. För mig var det ljud, det är det enda jag fortfarande har kvar till viss del. Jag tål inte snarkningar, höga ljud, mycket musik m.m. Jag gillar tyst! Ser du vad som triggar dig? Hur kan du undvika det och hur kan du ändra din situation?

 • Vad ger dig energi? Vad älskar du att göra? Är det att skriva, träna, baka eller nåt annat? Försök, när du orkar att göra lite av det du älskar. Det du brinner för & det som ger dig energi. Skala bort saker som inte ger dig energi utan tar din energi, jag vet att detta är svårt då det tex kan innebära att du behöver göra obekväma förändringar. Du kan inte göra allting på samma gång, men små steg kommer att leda framåt till förändringar på dina villkor. Jag får energi av naturen och löpning, så det gör jag och jag älskar det varje minut.

 • Lyssnar du på någon form av mindfullness? Om inte - testa. Lägg dig ner på sängen, eller sitt. Det som passar dig bäst. Detta är super för att vara här och nu, varva ner och lära sig att andas. Detta har vart en stor utmaning för mig men idag njuter jag på min spikmatta & låter inget störa mig, tidigare så kunde jag inte ligga en minut utan att mina tankar rusade och jag var tvungen att gå och fixa något. Det är ok, min fortsätt. En minut leder till två minuter och tillslut kan du precis som jag ligga eller sitta länge, låt det ta tid. Låt det inte bli en prestationl allt är ok även om du “bara” kan köra 1 min åt gången.

 • Näring, näring, näring. Det är det viktigaste tipset från mig och det jag VERKLIGEN totalt brinner för och har nördat ner mig i i många år. Utan näring skulle jag aldrig ha fått så fina resultat. Jag vet nämligen att man behöver ork och energi för att orka göra förändringar. Energi och ork fick jag av min näring och efter det fick jag resultat på det jag skriver om ovan. Jag vet att dom flesta människor behöver fylla på med näring, särskilt om du inte mår bra. Har du inte energi, ont i magen, känner dig stressad, sover dåligt, tappar hår och mår helt enkelt skit då behövs det fyllas på med nyttigheter. Detta är jag helt övertygad om då jag får se så otroliga resultat idag på människor som börjar med mina älskade näringsprodukter. Jag började med mina produkter en bit in på min utmattning. Pigghet, fokus, energi, återhämtning, sömn och ett super immunförsvar fick jag på köpet. Det som var så otroligt häftigt var att det gick rätt snabbt, snabbt kände jag att det hände något i kroppen och snabbt kom resultaten.


  Jag fattade att nu händer det grejer, det är detta som har saknats i min kropp. Tänk vad lite näring kan göra för en utmattad person, det är helt otroligt. Detta gör att jag idag verkligen brinner för denna fråga, brinner för att hjälpa dig till bättre hälsa. När vi är utmattade så behöver kroppen verkligen extra av allting för att orka. Det ”dras” ut otroligt mycket vitaminer och mineraler ur vår kropp vid långvarig stress och press.


  Tips 1-9 betyder inte mycket utan näring. De flesta av de tipsen måste du göra ofta, gärna varje dag och det orkar man inte om man är helt energilös, vilket man blir om man inte har tillräckligt med näring i kroppen. Som jag sa - mina resultat kom när jag började med extra näringsprodukter inte när jag orkade göra vissa övningar bara en gång eller bara läste tips och råd från andra...


 • Vill du ha min hjälp att börja må bättre?

  Jag har ett supertips till dig

  Som du nog förstått så brinner för hälsa och för att hjälpa människor att må bättre och nu vill jag hjälpa dig! 


  Du får nu testa mina näringsprodukter i 10 dagar, både jag, min familj och mina kunder har fått enorm hjälp av dessa produkter. Det är samma produkter som jag började med i min utmattning och som verkligen gav mig den energin jag behövde för att ta tag i alla andra bitar i mitt liv och verkligen komma tillbaka. Jag har använt dem i över nio år!


  På köpet får du ett samtal med mig där vi pratar om dig och din hälsa, kost, träning vad du vill och känner att du behöver. Jag är utbildad kostrådgivare, friskvårdskonsult och coach och har stor erfarenhet av att hjälpa människor i utmattning med deras hälsa! Nu vill jag hjälpa dig!


  De näringsprodukter jag använder heter Fitline och det är superenkelt att använda dem. 


  Det är ett pulver med bl a frystorkad frukt och grönt vi blandar i vatten och dricker en drink på morgonen och en på kvällen.

  Vår morgondrink, Powercocktail, ger oss en massa vitaminer, guarana för ENERGI, gurkmeja och pro-prebiotika. Den är fantastisk för mage och tarm och i och med det stärks även immunförsvaret.


  Mår magen bra mår kroppen och så även immunförsvaret bra. Alla vitaminer i den ger energi, koncentration och fokus. Och den är supergod! 

  Vår kvällsdrink, Restorate, ger oss en massa mineraler samt vitamin D. Mineraler behöver vi för återhämtning så därför tar vi den i första hand på kvällen då kroppen behöver mineraler när vi sover.


  Mineralerna i den hjälper mot myrkryp, träningsvärk, sömnbesvär och kramper etc. Jag fullkomligt älskar mineraler idag, återhämtning är verkligen såååå viktigt!

  Kom ihåg att produkterna “bara” frukt och grönt. Du har en fantastisk kropp och det är din kropp som börjar jobba när den får tillräckligt med näring för att utföra alla processer den ska under dagarna och nätterna.


  Hemligheten i Fitline är upptaget! Kroppen kan verkligen tillgodogöra sig näringen från dessa produkter vilket inte alltid är fallet med vissa andra näringsprodukter - och därför kan man se resultat.


  Eftersom det är naturlig mat som innehåller det kroppen behöver så kan du få resultat på i princip vad som helst du har problem med i din kropp. Men man kan aldrig garantera något eftersom det är din kropp som måste göra jobbet. Har du varit sjuk länge så tar det också lång tid att bli frisk men man kan se förändringar i kroppen rätt snabbt. Tänk om du bara får bli lite piggare?


  Vad får du?

  Prova Powercocktail och Restorate i 10 dagar 

  Två samtal med mig där vi pratar om DIG och din hälsa.


  Pris 350 kr (inkl frakt inom Sverige)


  För att få veta mer och beställa bokar du ett samtal nedan (helt utan förpliktelser att köpa) eller så skickar du ett mail till [email protected]