Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Jag har själv varit sjukskriven för utmattning men tagit mig därifrån.

Nu vill jag hjälpa dig!

Få mer energi och kom tillbaka hur du var innan eller till en ännu bättre version av dig själv...

Du måste ta hand om dig själv - det är enda sättet att bli frisk. Du är den viktigaste personen i ditt liv!

Sparka ut utmattningsdjävulen!

Övningar

Små övningar för dig. Att prioritera att må bra. Du får en kurs med mina favoritövningar och med information om hur dessa hjälper dig att må bättre. Kursen kan du ta tag i, i din egen takt, när du orkar!

Näring

Näringsbrister ligger bakom det allra mesta som är "fel" i våra kroppar. Saknar du näring saknar du energi. Tyvärr tillgodoser inte maten vårt näringsbehov längre... Vi behöver tillskott. Det var inte förrän jag började med mitt tillskott som min utmattning gick att hantera. Då fick jag energi att ta tag i allt jag behövde göra för att få må bättre. Jag använder denna näring fortfarande och kommer aldrig att sluta med tanke på resultaten jag känner och ser på mig själv och andra. Här får du veta mer om mina tillskott! 

Personliga samtal

Självklart är vi alla unika och har olika behov. Därför ingår personliga samtal med mig om just DIN situation. Vad behöver DU för att må bättre. Jag är extremt bra på att se var svagheter ligger och vad du behöver arbeta på. Dessa samtal kan ske över telefon men om det känns för tufft (jag hade telefonskräck under min utmattning) så går det självklart att använda messenger eller mail istället! Allt är på dina villkor för att du ska bli bättre så snart som möjligt.

OBS! Detta ersätter INTE råd från dina läkare och är inte medicinska råd överhuvud taget! Detta är bara naturliga råd och en livsstil som ALLA behöver ta till sig inte bara utmattade. Det är ett komplement till vad din läkare föreskriver.

“Johanna är Öppen, inbjudande, vänlig, rakt på sak, rolig, kunnig och påläst, hjälpsam, snabb på svara, ödmjuk".                                                               

Annika Moberg

“Påläst, underbar, bäst, lätt att prata med, lätt att kontakta, hittar alltid lösningar, min mentor, alltid hjälpsam, hon e bara BÄST helt enkelt. " 

Malin Seger Olausson

“Jag har bara positiva ord om Johanna som person alltid glad pigg o inspirerande o peppande, jag blir alltid glad av att höra o lyssna på henne, hon är även hjälpsam."

Ann-Christine Leandersson

Ditt pris:
1693 kr

  • Näringen ger energi att ta tag i sitt liv och orka göra vad som krävs för att komma tillbaka.

  • Priset inkluderar näringen, övningarna och samtal med mig under en månad. Sen finns möjlighet till förlängning.

  • Beställ här