Jag har själv varit sjukskriven för utmattning och tagit mig därifrån

Nu vill jag hjälpa DIG!

Få mer energi och kom tillbaka hur du var innan eller till en ännu bättre version av dig själv...

Du måste ta hand om dig själv - det är enda sättet att bli frisk. Du är den viktigaste personen i ditt liv!

Sparka ut utmattningsdjävulen har tre komponenter

Näring


Näringsbrister ligger bakom det allra mesta som är "fel" i våra kroppar. Saknar du näring saknar du energi. Tyvärr tillgodoser inte maten vårt näringsbehov längre... Vi behöver tillskott. Det var inte förrän jag började med mitt tillskott som min utmattning gick att hantera. Då fick jag energi att ta tag i allt jag behövde göra för att få må bättre. Jag använder denna näring fortfarande och kommer aldrig att sluta med tanke på resultaten jag känner och ser på mig själv och andra.

Övningar


När du har näringen får du orken att börja ta hand om dig själv och göra små övningar. Att prioritera att må bra. Du får ett häfte med mina favoritövningar och med information om hur dessa hjälper dig att må bättre. Dessa kan du ta tag i, i din egen takt, när du orkar!

Personliga samtal


Självklart är vi alla unika och har olika behov. Därför ingår personliga samtal med mig om just DIN situation. Vad behöver DU för att må bättre. Jag är extremt bra på att se var svagheter ligger och vad du behöver arbeta på. Dessa samtal kan ske över telefon men om det känns för tufft (jag hade telefonskräck under min utmattning) så går det självklart att använda messenger eller mail istället! Allt är på dina villkor för att du ska bli bättre så snart som möjligt.

OBS! Detta ersätter INTE råd från dina läkare och är inte medicinska råd överhuvud taget!  Detta är bara naturliga råd och en livsstil som ALLA behöver ta till sig inte bara utmattade. Det är ett komplement till vad din läkare föreskriver.


“Johanna är Öppen, inbjudande, vänlig, rakt på sak, rolig, kunnig och påläst, hjälpsam, snabb på svara, ödmjuk"

Annika Moberg


“Påläst, underbar, bäst, lätt att prata med, lätt att kontakta, hittar alltid lösningar, min mentor, alltid hjälpsam, hon e bara BÄST helt enkelt. ❤️❤️" 

Malin Seger Olausson


“Jag har bara positiva ord om Johanna som person 😍alltid glad pigg o inspirerande o peppande, jag blir alltid glad av att höra o lyssna på henne, hon är även hjälpsam."

Ann-Christine Leandersson


Så här beställer du:

Grattis till ett bra beslut!
Du beställer kosttillskotten genom att klicka här! Nedan finns instruktioner hur du gör! Du får hem tre månader och betalar i tre delbetalningar via autogiro eller kort beroende på vad du väljer. Sen får du automatiskt hem en låda var tredje månad tills du avbryter.

Månad 1: 1 132 kr
Månad 2: 912 kr
Månad 3: 912 kr

OBS bor du i annat land ser du dina priser på beställningssidan. Välj bara land uppe till höger på sidan.

När du beställt kommer jag att skicka ett mail till dig med Övningshäftet och instruktioner om hur du bokar samtal och mina kontaktuppgifter. 

OBS! För att få detta pris så blir du registrerad som återförsäljare men du behöver självklart inte alls sälja något!  Att vara registrerad som återförsäljare gör ingen skillnad alls för dig mer än priset. Ordinarie pris är 1306 kr/månad

Du kommer att se namnet Karin Wälivaara på beställningssidan vilket är helt rätt. Karin är min businesspartner och hon sköter allt det tekniska vilket inte alltid är min starka sida.

Välj alternativet vid pilen. 3xpowercocktail och 3xrestorate. Du kommer att få ett mail av mig efter du beställt med instruktioner hur du använder dem.

Du får även en bonusprodukt som jag berättar mer om i mailet också! En väska med innehållet du ser på bilden ingår i startavgiften.

Sen fyller du bara i namn, adress och väljer betalningssätt. Om du har några frågor eller kör fast kontakta oss!

30 Dagar Pengarna tillbaka garanti!

100%


Money Back Guarantee


Du kan testa i 30 dagar och om du inte är nöjd skickar du tillbaka allt i välkomstlådan och får pengarna tillbaka. Superenkelt och en trygghet för dig.