Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Butik

Sömn och Återhämtning

Har du problem med din sömn? Jag vet precis hur det är då jag haft det så i många långa år. Men tänk om du kan påverka din sömn och göra att du får en bättre återhämtning. Sömnen påverkar allt och är så viktig att den funkar.


Jag började i min utmattning lägga till mineraler och det är så häftigt vad det har hjälp mig och min kropp. Visste du att du kan få hjälp av mineraler? 

Mineraler är väldigt viktiga för att kroppens alla funktioner ska fungera optimalt.


Mitt Mineralkomplex som jag dricker varje dag innehåller en perfekt sammansättning av mineraler och den innehåller även D-vitamin. 


Mineraler jobbar även på att balansera ditt blodtryck och kan motverka kronisk trötthet. Mineraler hjälper även att stärka upp ditt immunförsvar. Väldigt många i utmattning har just dåligt immunförvar och blir lätt sjuka. 


En extra bonus är att mineraler är även bra för hud, hår och naglar. Många just i utmattning tappar mycket hår, får en obalanserad hud och naglarna blir ofta väldigt sköra. Du kanske inte ens har tänkt på att utmattning även påverkar dessa saker. 


Hur häftigt är det inte att vi människor kan påverka vårt mående genom att få i oss rätt balans av mineraler. Det är dock svårt idag via maten på grund av att vår mat inte alls innehåller samma näringsstatus som tidigare. TYVÄRR!


Mineralbrister hos människor är supervanliga i dag! Utmattad eller inte, alla påverkas över att det är lite mineraler i maten. Det är tråkigt men sant, men det roliga är att det går att påverka ditt mående till det bättre. 


Jag har druckit mina mineraler i 8 år och fått super resultat. Det första jag märkte av var återhämtningen och sömnen. Det var INTE så att jag direkt sov hela nätter, men jag märkte att jag var piggare när jag vaknade men framförallt att jag kunde somna in lättare. Idag har jag en grym återhämtning efter träning, men även i vardagen.

Jag är väldigt sällan sjuk och blir jag det så går det snabbt över....


    Mina mineraler är i exakt den form som din kropp vill ha dom.

Det är också exakt rätt förhållande i mängd mellan de olika mineralerna vilket gör att kroppen får bästa förutsättningar möjligt att använda dom i sina olika processer. Min drink är också supergod och enkel att använda.


Mineralerna är basiska och hjälper kroppen att hålla syra-bas balansen Precis som jordklotet blir vi försurade av gifter, dålig mat osv... i en sur kropp är det svårare att hålla vikten och sjukdomar fastnar lättare.... Superviktigt att balansera! 


Restorate mineraler

Lite kundresultat

"Mineralerna är min absoluta favoritprodukt. Jag har tagit den regelbundet innan jag gått och lagt mig och kan numera sova hela natten igenom"


"Jag sov på nätterna tidigare men var SÅÅÅ trött när jag vaknade på morgnarna, alldeles oavsett hur många timmar jag sovit så kunde jag knappt stiga upp. Jag sov men sömnen var tydligen inte tillräckligt bra för efter jag börjat med Mineralerna så vaknar jag pigg och utvilad varje morgon"


“Jag tränar hårt och jag har aldrig träningsvärk på samma sätt efter jag började med mineralerna. Träningsvärken går snabbare över och jag ha en helt annan återhämtning i min kropp.”


“Jag sover numera hela nätterna, tidigare har jag under flera års tid haft svårt både att somna in men även varit väldigt lättväckt.”


“Jag har fått jätte fin hud, men även stenhårda naglar. Tidigare var dom jätte mjuka.”Hur använder du dem?

Det är ett pulver du blandar i vatten och dricker en stund innan du går och lägger dig för bästa återhämtning under natten. Den passar också alldeles utmärkt att ta efter träning eller efter onyttig mat för att boosta kroppen. En produkt som du kommer att älska! Gratis frakt vid beställning av två eller fler.