Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vill du ha min hjälp att börja må bättre?

Jag har ett supertips till dig

Som du nog förstått så brinner för hälsa och för att hjälpa människor att må bättre och nu vill jag hjälpa dig! 


Du får nu testa mina näringsprodukter i 10 dagar, både jag, min familj och mina kunder har fått enorm hjälp av dessa produkter. Det är samma produkter som jag började med i min utmattning och som verkligen gav mig den energin jag behövde för att ta tag i alla andra bitar i mitt liv och verkligen komma tillbaka. Jag har använt dem i över nio år!


På köpet får du ett samtal med mig där vi pratar om dig och din hälsa, kost, träning vad du vill och känner att du behöver. Jag är utbildad kostrådgivare, friskvårdskonsult och coach och har stor erfarenhet av att hjälpa människor i utmattning med deras hälsa! Nu vill jag hjälpa dig!


De näringsprodukter jag använder heter Fitline och det är superenkelt att använda dem. 


Det är ett pulver med bl a frystorkad frukt och grönt vi blandar i vatten och dricker en drink på morgonen och en på kvällen.

Vår morgondrink, Powercocktail, ger oss en massa vitaminer, guarana för ENERGI, gurkmeja och pro-prebiotika. Den är fantastisk för mage och tarm och i och med det stärks även immunförsvaret.


Mår magen bra mår kroppen och så även immunförsvaret bra. Alla vitaminer i den ger energi, koncentration och fokus. Och den är supergod! 

Vår kvällsdrink, Restorate, ger oss en massa mineraler samt vitamin D. Mineraler behöver vi för återhämtning så därför tar vi den i första hand på kvällen då kroppen behöver mineraler när vi sover.


Mineralerna i den hjälper mot myrkryp, träningsvärk, sömnbesvär och kramper etc. Jag fullkomligt älskar mineraler idag, återhämtning är verkligen såååå viktigt!

Kom ihåg att produkterna “bara” frukt och grönt. Du har en fantastisk kropp och det är din kropp som börjar jobba när den får tillräckligt med näring för att utföra alla processer den ska under dagarna och nätterna.


Hemligheten i Fitline är upptaget! Kroppen kan verkligen tillgodogöra sig näringen från dessa produkter vilket inte alltid är fallet med vissa andra näringsprodukter - och därför kan man se resultat.


Eftersom det är naturlig mat som innehåller det kroppen behöver så kan du få resultat på i princip vad som helst du har problem med i din kropp. Men man kan aldrig garantera något eftersom det är din kropp som måste göra jobbet. Har du varit sjuk länge så tar det också lång tid att bli frisk men man kan se förändringar i kroppen rätt snabbt. Tänk om du bara får bli lite piggare?


Vad får du?

Prova Powercocktail och Restorate i 10 dagar 

Två samtal med mig där vi pratar om DIG och din hälsa.


Pris 350 kr (inkl frakt inom Sverige)


För att få veta mer och beställa bokar du ett samtal nedan (helt utan förpliktelser att köpa) eller så skickar du ett mail till [email protected]