Om Johanna

Johanna bor i Norrland i den vackra staden Umeå.

Hon är en mamma i sina bästa år som väljer att se det positiva i varje ögonblick. 

Det har dock inte alltid varit så. I många år styrdes hon enormt av yttre omständigheter men idag vet hon att hon kan påverka sitt liv exakt som hon vill ha det! 

Johanna gillar att prata om det hon brinner för och gärna inför en massa människor, hon älskar utmaningar och att röra på sig.

Hon säger att utan träning blir hon galen! Hon springer mer än gärna! Johanna älskar naturen och du hittar henne ofta i skogen. Hon trivs lika bra på vintern som på sommaren! 

Hon har en man Daniel och tre barn. En tonåring Alma och en nästan tonåring Otto och så sladdisen Vega som är snart 2 år. I familjen finns även en liten mini-hund vid namn Siri.

Vad brinner Johanna för?

Hon lever och andas hälsa och välmående och är en tvättäkta hälsonörd som fuskar med kosten ibland men då får kroppen lida. Ibland är det värt lidandet.... 

 Hon jobbar med sin passion, HÄLSA!

 Att hjälpa människor till en bättre hälsa är hennes största drivkraft och hon är utbildad friskvårdskonsult, kostrådivare, huderapeut, massör och coach. Johanna specialiserar sig idag på att hjälpa folk i utmattning, då hon själv har varit sjukskriven för det och idag är helt frisk. 

Hon driver sitt eget företag och hennes passion är just att hjälpa människor att komma ur eller må bättre i sin utmattning. Att få folk att börja må bättre, börja drömma, våga hoppa och ta action!

Du kan må bättre i din utmattning och Johanna kan visa dig var du börjar!

 För att orka ta tag i alla bitar som gör att du mår som bäst så behöver dina celler bränsle. Näringen finns tyvärr inte i maten idag och Johanna berättar mer än gärna för dig hur du kan få den energi du behöver för att gå vidare i livet. Det är flera delar du behöver ta tag i för att leva ett balanserat liv men utan energi så är det svårt att ta tag i något alls. Johanna kan hjälpa dig!

Vill du ha ett samtal med Johanna där ni pratar om DIG - kolla in hennes utmattningsrådgivning!

Från bloggen

Livsstil

Att släppa taget

Det här med att släppa taget är inte så lätt, men det går att träna upp med lite vilja, tålamod och jäklar anamma. Det är t ex lättare att släppa taget om saker än om människor, vanor och känslor. Det är också lättare att träna upp att släppa taget om saker än om känslor. För att öva Läs mer

Näring

Vem Behöver Extra Näring?

Jag behöver inte äta extra tillskott? Jag har fullt med vitaminer o mineraler i kroppen för jag äter så grymt bra… Det hör jag ofta MEN jag vet att stress, press och oro, påverkar hela vårt system. OCH att maten idag inte innehåller det den borde. Det var först när jag la till vitaminer och mineraler som Läs mer

Livsstil

Har du några omständigheter?

Jag springer endel, faktiskt väldigt mycket! Just idag, precis i detta nu så är jag inte så sugen. Känner att jag gärna skulle vilja skjuta på det, att jag vill hitta på något annat. Det känns lite tungt och lite tråkigt. Men detta tycker jag är så häftigt med löpning, annan träning och förstås allt Läs mer