Om Johanna

Johanna bor i Norrland i den vackra staden Umeå.

Hon är en mamma i sina bästa år som väljer att se det positiva i varje ögonblick. 

Det har dock inte alltid varit så. I många år styrdes hon enormt av yttre omständigheter men idag vet hon att hon kan påverka sitt liv exakt som hon vill ha det! 

Johanna gillar att prata om det hon brinner för och gärna inför en massa människor, hon älskar utmaningar och att röra på sig.

Hon säger att utan träning blir hon galen! Hon springer mer än gärna! Johanna älskar naturen och du hittar henne ofta i skogen. Hon trivs lika bra på vintern som på sommaren! 

Hon har en man Daniel och tre barn. En tonåring Alma och en nästan tonåring Otto och så sladdisen Vega som är snart 2 år. I familjen finns även en liten mini-hund vid namn Siri.

Vad brinner Johanna för?

Hon lever och andas hälsa och välmående och är en tvättäkta hälsonörd som fuskar med kosten ibland men då får kroppen lida. Ibland är det värt lidandet.... 

 Hon jobbar med sin passion, HÄLSA!

 Att hjälpa människor till en bättre hälsa är hennes största drivkraft och hon är utbildad friskvårdskonsult, kostrådivare, huderapeut, massör och coach. Johanna specialiserar sig idag på att hjälpa folk i utmattning, då hon själv har varit sjukskriven för det och idag är helt frisk. 

Hon driver sitt eget företag och hennes passion är just att hjälpa människor att komma ur eller må bättre i sin utmattning. Att få folk att börja må bättre, börja drömma, våga hoppa och ta action!

Du kan må bättre i din utmattning och Johanna kan visa dig var du börjar!

 För att orka ta tag i alla bitar som gör att du mår som bäst så behöver dina celler bränsle. Näringen finns tyvärr inte i maten idag och Johanna berättar mer än gärna för dig hur du kan få den energi du behöver för att gå vidare i livet. Det är flera delar du behöver ta tag i för att leva ett balanserat liv men utan energi så är det svårt att ta tag i något alls. Johanna kan hjälpa dig!

Vill du ha ett samtal med Johanna där ni pratar om DIG - kolla in hennes utmattningsrådgivning!

Från bloggen

Livsstil

Kontroll med koll?

Lär dig hålla koll på din vikt, håll koll på din träning, har du koll på ditt schema, kontrollera ditt hetsiga humör, kontrollera dina känslor, lär dig kontrollera antalet kilometer du springer, håll koll på dina barn,  kontrollera vart din familj befinner sig…. Oj va många kontrollerande ord vi utsätts för både av oss själva och andra… Om vi har kontroll och koll Läs mer

Livsstil

Du är viktigast

Vad gillar du att göra, vad ger dig energi, kraft och ork? Bland alla saker i vårt liv är det så otroligt lätt att glömma bort sig själv och vad man mår bra av. vem är jag egentligen och vad älskar jag att göra? Väldigt många i utmattning har lättare att ta hand om andra än sig Läs mer

Näring

Visste du detta om Magnesium?

Får du i dig tillräckligt med Magnesium? En frisk människa behöver minst 300-450 magnesium per dag. I västvärlden är intaget knappt 250 mg – att jämföras med 1250 mg/dag i början av 1900-talet. Det som är unikt med magnesium är att det hjälper bland annat kroppen att ta upp andra mineraler som kalcium, fosfor, natrium och kalium. Läs mer