Om Johanna

Johanna bor i Norrland i den vackra staden Umeå.

Hon är en mamma i sina bästa år som väljer att se det positiva i varje ögonblick. 

Det har dock inte alltid varit så. I många år styrdes hon enormt av yttre omständigheter men idag vet hon att hon kan påverka sitt liv exakt som hon vill ha det! 

Johanna gillar att prata om det hon brinner för och gärna inför en massa människor, hon älskar utmaningar och att röra på sig.

Hon säger att utan träning blir hon galen! Hon springer mer än gärna! Johanna älskar naturen och du hittar henne ofta i skogen. Hon trivs lika bra på vintern som på sommaren! 

Hon har en man Daniel och tre barn. En tonåring Alma och en nästan tonåring Otto och så sladdisen Vega som är snart 2 år. I familjen finns även en liten mini-hund vid namn Siri.

Vad brinner Johanna för?

Hon lever och andas hälsa och välmående och är en tvättäkta hälsonörd som fuskar med kosten ibland men då får kroppen lida. Ibland är det värt lidandet.... 

 Hon jobbar med sin passion, HÄLSA!

 Att hjälpa människor till en bättre hälsa är hennes största drivkraft och hon är utbildad friskvårdskonsult, kostrådivare, huderapeut, massör och coach. Johanna specialiserar sig idag på att hjälpa folk i utmattning, då hon själv har varit sjukskriven för det och idag är helt frisk. 

Hon driver sitt eget företag och hennes passion är just att hjälpa människor att komma ur eller må bättre i sin utmattning. Att få folk att börja må bättre, börja drömma, våga hoppa och ta action!

Du kan må bättre i din utmattning och Johanna kan visa dig var du börjar!

 För att orka ta tag i alla bitar som gör att du mår som bäst så behöver dina celler bränsle. Näringen finns tyvärr inte i maten idag och Johanna berättar mer än gärna för dig hur du kan få den energi du behöver för att gå vidare i livet. Det är flera delar du behöver ta tag i för att leva ett balanserat liv men utan energi så är det svårt att ta tag i något alls. Johanna kan hjälpa dig!

Vill du ha ett samtal med Johanna där ni pratar om DIG - kolla in hennes utmattningsrådgivning!

Från bloggen

Livsstil

Tankar som hjälper och stjälper!

Ibland ställer våra tankar till det mer för oss själva än de hjälper oss.  Vi kan få för oss både det ena och det andra, alltså vi skapar våra egna sanningar. Oftast tyvärr negativa tankar, tex jag duger inte, jag orkar inte, jag är ful, jag är fet… Dina egna tankar är svåra att motstå… När massa Läs mer

Livsstil

Balans

Vilken jäkla helg jag har haft. Jag har vart på kongress hela helgen och det har varit fantastiskt kul. Jag har träffat 600 andra brinnande personer, men tyvärr inte hunnit prata med alla. Livet är bra härligt och idag på min lilla löptur tänkte jag just på livet och på balans. Hur otroligt viktigt det Läs mer

Livsstil

Är du sockerberoende?

Det var jag och jag vet att många i min omgivning är det. Det är även väldigt vanligt vid just utmattning. Inte alls så konstigt, eftersom socker gör oss pigga för stunden så är det lätt att ta till när man är trött, ledsen eller deppig. Jag hatar att vara sockerberoende, hata är ett starkt ord. Läs mer