…och så kom vintern…

Och så kom den ljuvliga vintern med glittrande kall snö, med vita vägar och ljusa kvällar! Tänk att jag kunde springa igår ikväll utan pannlampa där det inte finns lysen!


Tänk att små barn blir så nyfikna och verkligen vill vara ute i det vita guldet! Värre är det med mina tonåringar som går i låga skor och små jackor! Som inte alls är förberedda eller ser det fina i årstider! Som bli irriterade när mascaran rinner i ögonen och att det inte går att ta sig fram snabbt på cykeln.


Jag förstår dom för jag kommer ihåg känslan. Jag vet hur det är att vara irriterad på saker vi inte kan påverka! Vädret är en sådan faktor som är, vara sig vi vill eller inte så varför inte bara omfamna vädret!

Jag gillar knarr under skorna och bitiga kinder! Alla årstider har sina vackra stunder och jag älskar kylan mot mina fötter, skulle så gärna vilja åka till stugan och ta ett dopp!'Detta inlägg handlar egentligen inte så mkt om något mer bara ett positivt hej till er därute!

Och ett hej till vintern, jag är beredd! Nu kör vi...

Kram Johanna 

Få mina 10 bästa tips vid utmattning

Du skriver upp dig på min e-post lista och får mail med tips och råd om hälsa, utmattning och livsstil. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på en länk i något av mailen du får. Privacy Policy.


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}