Nu jäklar kör vi!

Tänkte att jag börjar med att presentera mig själv lite längre för er som inte känner mig, för er andra också förståss! Kanske dyker det upp ngt nytt som ni inte vet om mig.

Jag bor i Norrland i den vackra staden Umeå.
Jag är en kvinna i mina bästa år som väljer att se det positiva i varje ögonblick. Det har dock inte alltid varit så. I många år styrdes jag enormt av yttre omständigheter men idag vet jag att jag kan påverka mitt liv exakt som jag vill ha det och då väljer jag att se det positivt, enkelt eller hur?

Jag är även en person som gillar att prata om det jag brinner för gärna inför massor av människor, jag gillar utmaningar och jag fullkomligt älskar att röra på mig. Utan träning blir jag galen, mina föräldrar sa alltid till mig när jag var på dåligt humör, ut och spring! Och springer det gör jag fortfarande, mer än gärna. Svär gör jag också och det alldeles för mycket och mitt hem är ett ständigt organiserat kaos. Jag fullkomligt älskar naturen och skulle lätt kunna ligga i snön, på en sommaräng eller i ösregn och njuta av naturen. Som ni förstår älskar jag alla årstider och vill verkligen inte hoppa över vintern. Kalla mig natur nörd och jag tar det som en komplimang.

Jag bor ihop med min älskade Daniel och våra fina barn. Tonåringen Alma och 10 åringen Otto. Sen har vi ju även vår allas lilla älskling Siri, vår lilla hund som är familjens mittpunkt. Alla älskar Siri och Siri älskar alla alltid, även när man är arg. Jag försöker bli mer som Siri, ibland går det bättre och ibland sämre. Jag skulle vilja njuta mer som Siri, förlåta som Siri och se ut som Siri. Ja du fattar hon är sjukt söt.

Jag lever och andas hälsa och välmående och är en tvättäkta hälsonörd som fuskar ibland men då får kroppen lida. Och ibland är det värt lidandet. Jag älskar träning som jag skrev innan och har tränat hela mitt liv, träning är inget nytt, ingen trend eller något jag gör för att se snygg ut. Jag tränar för att må bra i mitt psyke, känna mig stark och få slappna av och gå in i mig själv en stund. Träning är min meditation.

Jag tror stenhårt på att följa magkänslan och jag övar på det varje dag.
Jag tycker det är super häftigt att det går att öva upp!

Sen var det ju det här med jobb, vad jobbar jag med egentligen? Jag jobbar med min passion, HÄLSA!
Jag har i flera år jobbat med direkthandel och fullkomligt älskar det. Tänk att få styra din tid, ditt engagemang och din inkomst precis som du vill. För mig är det super viktigt att få göra det jag brinner för till 100% på mitt eget sätt och på mina villkor. Det gör jag idag, fullt ut. Jag jobbar alltså kort och gott i mitt eget bolag med hälsa och super fina hälsoprodukter. Jag hjälper folk må bättre men jag hjälper även människor att driva igång deras egen business. Det är skit kul och jag fullkomligt älskar det.

Varmt välkomna till min helt nya blogg, det är lite pirrigt att börja skriva för er. Jag har försökt i flera år att börja blogga men massor av olika omständigheter har styrt mig, men nu är dessa omständigheter borta och jag bara kör. Njut av kvällen/Johanna


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}