Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Coachning via Mail

Jag vill hjälpa dig

Gillar du att uttrycka dig i skrift? Orkar du inte prata i telefonen eller ha fasta tider? Jag fattar...Har du lättare för att få ner dina tankar och ”säga” exakt vad du vill och tycker när du får skriva. Jag fattar även det...

Kanske gillar du ännu mera att få läsa svar och få tid för att tänka och känna efter innan du svarar snabbt tillbaka... Tänk va bra att du även kan spara och ha kvar alla Mail till längre fram! Kanske kan du plocka fram dom senare i livet.


Kanske kan min mailcoachning vara något för dig? Jag tror det!


Jag känner att denna form av coachning passar mig ypperligt som coach och det är viktigt, men jag hade gärna själv blivit coachad i skrift när jag var i utmattning. Jag hade nämligen både telefonskräck, orkade inte träffa någon och jag kunde inte hålla tråden i samtal. Sen blev jag helt slut och fick vila länge innan jag orkade ha kontakt med någon igen.


Jag vet att detta sätt kan förändra och hjälpa människor på rätt väg, därför vill jag erbjuda det till dig. En sak jag vill att du ska veta att ska jag köra en traditionell coaching, så tror jag ärligt inte att det kommer funka 100%. Jag kommer även att ge dig råd, om du vill. Kanske en övning, kanske ett tips eller något annat. Det hade jag inte gjort i en ”vanlig” coaching, då ingår det aldrig.


Det är lite annorlunda med min Mail coaching, och jag vet att det passar mina människor bättre. Jag kommer alltså ge dig ett 100% personligt upplägg där jag väver in övningar och tips och trix som passar din resa.


Du kommer även i varje Mail att få en fråga utifrån det vi skrivit om, som kommer ta dig framåt. En kraftfull fråga som gör att du kommer hitta dina egna lösningar och svar. Precis som jag kör i min vanliga coachning så är allt fokus på dig. Du kommer hitta dina egna svar och lösningar. Bra eller hur?


Alla mail du kommer få tillbaka kommer inte vara uppsatser du ska läsa utan ”lagom” långa mail med saker som du kan ta med dig och jobba vidare med. Det ”jobbiga” med coachning är att syftet alltid är att du ska hitta dina egna svar men kom ihåg att det även är det som är så kraftfullt.


En mailsession består av 5 eller 10 mail från mig !

Med denna metod så kan jag hjälpa dig helt på dina villkor - när du orkar, inga bokade tider, inga krav, inga måsten.
Beställ här

Vem är jag då?

Jag heter Johanna Folmerz. Jag bor i Umeå med min familj. 

Jag har varit sjukskriven för utmattning och hittat mina verktyg till att idag leva ett helt annat liv. Jag vet att jag kan påverka livet och få det exakt som jag vill ha det - och detta vill jag lära dig!

 Jag jobbar med det jag brinner för HÄLSA!

Jag är utbildad friskvårdskonsult, kostrådivare, huderapeut, massör och coach. Jag specialiserar mig idag på att hjälpa kvinnor i utmattning men mina metoder passar även dig som vill förändra ditt liv utan att vara utmattad. 

Jag vill hjälpa folk att börja må bättre, börja drömma, våga hoppa och ta action! 

Anmäl dig nu så tar vi reda på om jag kan hjälpa dig!


Vad säger andra om mig?

Johanna delar med sig av sina upplevelser om sin utmattning ända ifrån hjärtat. ❤️ Hon är jordnära och ödmjuk och visar stor respekt för att alla behöver göra sin egna resa. Om man vill ger hon tips, råd och enkla övningar som är lätta att ta till sig. Hon är en rak och ärlig person, efter hennes samtal känner jag mig alltid peppad och energifylld. Tack Johanna, i ditt sällskap blir jag mitt bästa jag! 🌠

Olivia Täng

Johanna är fantastisk med sin härliga energi som alltid smittar av sig. Efter varje samtal med denna underbara kvinna känner jag mig påfylld och laddad med ny inspiration. Hon kommer inte bara med kloka råd och härliga tips om hur jag ska få energin att komma tillbaka efter min utbrändhet. Hon sprider värme och kärlek och lyssnar alltid in på vad jag har att säga. Tack Johanna för allt du lärt mig och för att du alltid finns där!

Emelie Lindberg

"Johanna är en pingla m 💖 på rätt ställe. Hon är hjälpsam å stöttande i alla väder. Hittar lösningar på allt. Hon är en bra lyssnare. Hon är lätt att få tag i och svarar så fort hon kan. Johanna har hjälpt mig till ett bättre liv sådeså. 💖 💖 💖 "

Malin Seger Olausson

“Jag har bara positiva ord om Johanna som person alltid glad pigg o inspirerande o peppande, jag blir alltid glad av att höra o lyssna på henne, hon är även hjälpsam.". 

Ann-Christine Leandersson

1000 kr för fem mail eller 1500 kr för tio mail


Coachingen drar igång efter din betalning kommit in och att du svarat på ett frågeformulär som handlar lite om din bakgrund!

Beställ här