Jobba Med Mig

Jag startade mitt bolag för ca 8 år sedan. Mitt i min sjukskrivning för utmattning bestämde jag mig för att starta eget! En del skrek att jag var galen, några trodde på mig men dom flesta trodde inte det var möjligt! Jag såg ingen annan möjlighet.

Om jag skulle gå tillbaka till mitt jobb skulle jag snabbt hamna i samma cirklar av osunt leverne igen, jag visste att jobbet inte hade ändrats. Skulle jag söka något nytt så kunde jag inte se vilket företag som skulle matcha mig. Jag ville styra min tid till 100%, jag ville kunna anpassa mitt jobb efter familjen! Ej tvärtom!

Idag är jag där, jag är tidsmiljonär och styr min tid och jag älskar det! Jag älskar att jag vågade följa mina drömmar trots andras åsikter. Att jag vågade var livsviktigt för mig och min hälsa - och det bästa jag gjort!

Idag jobbar och brinner jag för att hjälpa människor att må bra, jag jobbar för att kvinnor ska få bättre hälsa men du som läser här vill något mer. Du kanske också vill bli tidsmiljonär och du kanske vill styra sin tid. Du vill se andra och nya möjligheter och förhoppningsvis är du även hälsointresserad! Är det så då är vi en perfekt match!

Jag älskar att hjälpa människor starta sitt eget företag. Jag älskar att följa med människor i deras utveckling och att finnas där som mentor. Att hitta sitt sätt att jobba och att våga drömma och sätta stora mål och sedan jobba för att nå dom.

Att jobba på sina egna villkor och i den utsträckning man orkar där man är just nu i livet.

Jag gick från utmattad till egenföretagare och jag vet att det är möjligt bara man vågar drömma, sätter mål och tar action mot sina drömmar - i sin takt.

Men jag vet också att det krävs en affärsidé som är hållbar. Jag har en sån som du kan ta del av. Det krävs även någon att bolla med när det känns upp men även när det känns ner, för att vara egen kan vara en känslostorm, men jag finns genom all stormar.

Jag jobbar med ett starkt team i hela Sverige, så jobbar man med mig så får man massor av kunskap på köpet. Eftersom vi jobbar med hälsa och näringsprodukter så har vi t ex näringsexpeter, hudterapeuter, affärscoacher, kinesologer, osteopater, massörer och vill man jobba online så har vi även den expertisen i vårt team.

Man behöver inte bo på samma ort som mig då det mesta jobbet sker via nätet, inte allt men det mesta.

Men det som är så grymt är att du behöver inte vara expert utan människor jag söker och vill jobba med är människor som är ärliga, är sig själva och som vill ha en förändring och ser en möjlighet i det jag skriver.

I vårt team hjälps alla åt med våra olika kunskaper då vi jobbar bl a i våra grupper på Facebook med information mot människor men även med föreläsningar m.m.

Vi är ett team och vi finns för varandra. 

Jag vet att genom en sån här text är det så extremt svårt att få med allting jag vill berätta och som du kanske vill fråga, så boka gärna ett samtal med mig så får jag berätta mera. Detta är en enorm möjlighet som jag tog för 8 år sedan och som jag hoppas även du tar. 

Boka ditt samtal genom att klicka här eller skicka mig ett mail om du har några frågor!

Från bloggen

Livsstil

Träning efter graviditet

Jag har ju just fött barn, ett barn som kom lite innan hon var beräknad. Jag är faktiskt lite förvånad hur otroligt snabbt min kropp är i återhämtning, helt sjukt faktiskt. Jag tänkte berätta lite om mina tankar om träning efter förlossning, då många av er vet att jag fullkomligt älskar att träna. Det är där jag Läs mer

Utmattning

På väg in i den berömda…

Nu ska du få några punkter av mig, där du kan se om du eller någon runt dig är på väg in i den berömda väggen:Jag känner mig väldigt ofta trött direkt jag vaknar på morgonen och även under dagen.Hur mkt jag än sover och vilar så är jag ALLTID trött.Mina “batterier” är uttömda, jag Läs mer

Utmattning

Till dig med en partner i utmattning

Om du har en partner som är i utmattning, men du har inte varit där själv. Så kan det vara svårt att se och att förstå vad som händer, saker förändras men du hänger inte med. Du kanske vill att allt ska vara som innan och glömmer bort att orken inte finns. Du förstår inte hur man inte Läs mer