Jag fullkomligt brinner

Jag brinner, jag brinner inom mig. Jag har en sån sjukt bra produkt. En sån brinnande låga i hela mig. Jag fullkomligt älskar alla möten jag har med alla olika människor i hela Sverige. Både över telefon, mail, messenger, skype osv.

Tänk att jag får jobba med dessa människor, med att hjälpa människor till bättre hälsa och super livskvalitet. Det känns för mig helt otroligt. Jag ville faktiskt bara skriva det. I helgen åker jag på event med företaget vilket ska bli så otroligt roligt. Vi firar 15 år i Sverige och det blir konferens och party! Så kul. Sköt om er och hör gärna av er om ni har några frågor.

MVH Johanna


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}