Jag fullkomligt älskar hösten!

Idag när jag skulle cykla iväg för att lämna Vega på förskolan, hon har just börjat efter 2 år hemma (mest med mig), så var det så ruggigt ute! Men med en tvååring i cykelsadeln blir man påmind om att det är många löv på marken, fåglarna äter och det ligger bollar ute på marken! Katterna är fina och det går förbi busiga hundar!

Jag älskar höst, kyliga ruggiga mornar och snygg mössor! Jag älskar även tvååringens sätt att vara exakt här och nu, ingen annanstans. Det är magiskt!

Hösten ger mig energi, lugn och ett enormt sug efter att vara utomhus!

Jag tror hösten helt klart är min årstid... just nu...

Snart kommer vintern. Jag inser när jag tänker framåt att jag även älskar vintern, jag älskar knarret under skorna, den varma brasan inomhus och snön som faller ner på näsan!

Jag tror att min förmåga att vara exakt där jag är, gör att jag har väldigt lätt för att gilla alla olika årstider!

Jag tänker inte så mkt framåt och jag blickar inte bakåt! Ja det gör jag men jag ”jämför” inte och ser att det är bättre på sommaren än hösten!

Utan jag ser att sommaren är sin bästa tid och hösten och alla andra årstider också!

Jag tänker att det är ett grymt att jag lärt mig att gilla alla olika årstider och vet du vad jag tror att jag gjort det ändå sen jag var barn, jag kan ha fel, men jag tror det!

Allt har sin tid och jag gillar tiden!

Ha en ljuvlig dag därute och har du svårt att se det härliga med höst, vinter, sommar eller något annat!

Kom ihåg att man kan träna upp det!

Ta en tom anteckningsbok, lägg den bredvid sängen! Varje kväll när du lägger dig skriver ved som varit det bästa för denna dag!

Det gör att även årstiden som du gillar mindre kommer få en större betydelse!

Kram Johanna 

Få mina 10 bästa tips vid utmattning

Du skriver upp dig på min e-post lista och får mail med tips och råd om hälsa, utmattning och livsstil. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på en länk i något av mailen du får. Privacy Policy.


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}