Jag får sparken!

Nu får jag sparken från mitt jobb. Jag har verkligen vart en dålig anställd i några dagar, och tänkte så ta tag i det idag. Hade värsta bästa planen men annat dyk in i livet. Så otroligt typiskt. Jaja tur min chef är snäll och att kontoret ligger i min egen bostad. Visst vet ni att jag är egenföretagare?

Det är grymt även när man är en latmask, nu ska jag ut i skogen med hunden. Det ingår faktiskt i min arbetsuppgift det med, helt underbart. Jag har gjort lite fix här på hemsidan och jag har ju skrivit detta inlägg, som idag räknas som mitt stora jobb!

Hmm, det kanske handlar om att jag ska vara nöjd med det lilla. Oj, nu tog mina tankar och min text en helt annan vändning. Jag kanske istället för att se mig som en dålig anställd faktiskt ska vara nöjd med det jag gjort, se alla “små” saker som ett steg i rätt riktning och tänka att jag är fasen den bästa anställda man kan ha. Jag har ju faktiskt skapat mitt dröm liv. Jag lever min dröm, precis som jag vill ha det och jag är världens bästa anställda. Kika in min nya flik på hemsidan här och testa, länken och lyssna på videon. Hoppas vi kommer i kontakt med varandra vore grymt kul. Jag är min bästa anställda, sådeså!

 

https://www.johannaslivsstil.se/radgivning/


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}