Hög av energi!

Igår var det en sån där riktigt inspirerande, energirik dag fylld med skratt, tårar och asgarv. Så sjukt bra möte med jobbet jag var på igår, det var helt amazing! Vi fyllde 3 bilar från Umeå och drog iväg till Sundsvall. Innan mötet drog vi även iväg in på butik H&H i Hörnefors, en butik med sån service och sånt utbud får man leta efter. Jag behövde 2 nya t-shirts och dom var hittade och köpta efter 5 min. Jag gillar tempot i den butiken! Man behöver bara komma in, sen är servicen från dom som jobbar igång. I LOVE IT! Har ni inte besökt butiken men bor i krokarna, gör det! Väl framme i Sundsvall var det käk på agendan. Tyvärr var mitt matintag igår väldigt litet. Jag tränade 2 pass innan vi åkte, en lugn jogg och ett indoorwalking pass på IKSU. Slängde i mig lite ägg och sallad. Så matintaget i Sundsvall var välbehövligt vill jag lova. Jag blir alltid lite lätt irriterad när jag är hungrig, men det märktes inte av igår(tror jag). Jag överlevde och behöll min energi tack vara mitt röda Fitline pulver jag jobbar med. Träningen var fantastiskt rolig och välbehövlig inför så många timmar stillasittande i en bil.

Mötet drog igång 18.30 och alla talare var sjukt taggade och på g, jag fick många nya saker med mig men det största av allt var gemenskapen och mitt underbara team. Jag imponeras och fullkomligt älskar att umgås och ha alla nära. Så kul, den 19/6 bär det av nästa gång och vill du åka med.  Vi har möten även på andra ställen i landet, så vill du haka på så bokar vi in det i vår gemensamma kalender. Jag lovar hög energi, nya insikter och många härliga människor under samma tak.

Vi söker idag nya medarbetare, kanske är det du? Du kanske också vill känna dig energifyll och levande varje dag på jobbet!

Ha en ljuvlig em, jag ska springa blodomloppet och är idag glad att det är 5 km. Pga sömnbristen från igår. /Johanna


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}