Hej hej alla dagar och framförallt MÅNDAG!

Hej hej måndag!
Jag gillar dig inte, jag får ångest, jag vill att det ska bli fredag, jag längtar till helgen och det är 1 år till nästa semester! Så gick mina tankar i mitt tidigare liv, det var på riktigt vardag och nu när jag tänker tillbaka så inser jag att det verkligen inte var energigivande, glatt, inspirerande eller ens lite kul! Jag har hittat en ny väg, där mitt jobb är min livsstil. Mina arbetskompisar mina vänner och där jag har semester som jag vill! På sommaren, hösten, vintern eller våren det spelar ingen roll! Jag styr mitt liv och mina tider och jag lever min dröm. Jag drivet alltså eget. Inom direkthandel och det är svin kul! Och jag längtar sjukt mkt till imorgon för då är det måndag. Är du nyfiken på hur du också kan göra en förändring? Vill du veta mera, skriv en 1:a i kommentarerna eller skriv ett meddelande till mig ska jag berätta mera.
Kramar i massor/Johanna


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}