Gravid, Less & Jäkligt Tacksam

Var det så här att vara gravid?

Som många av er vet ska jag snart föda ut en pärla!

En liten överraskning eller som min brors son sa: hoppsan!

Ja en liten hoppsan kommer snart men jag har helt ärligt glömt bort hur det vara att vara gravid! Jag känner mig sprängfylld, less, trött och förväntansfull men mest sprängfylld och lite lätt illamående!

Att må illa är bland det värsta jag vet, jag gillar inte känslan och den tär på mig.

Men när jag tänker tillbaka så är det bara sista veckan jag varit obotligt less, och jag tänker att det är nog meningen! Nu har jag ruvat klart och då kanske man bör känna såhär! Det är liksom hela jag som är beredd på det som komma skall.

Jag längtar efter min kropp, min styrka och bebis mys! Bara så ni vet så är jag som en guldfisk i det mesta, jag har otroligt lätt för att släppa och gå vidare och kommer säkert inte komma ihåg den här känslan efter att hoppsan kikat ut!

Jag har redan glömt att jag spydde nu på morgonen. Det var ju över när det var över. Denna att släppa lätt förmåga har jag alltid haft, men jag har tränat upp den enormt vid min utmattning. Det var då jag övade som mest på att släppa.

Att gå vidare. Att våga ha tillit och att våga och vilja tänka positivt. Att i stunder av rent hell våga tänka på det positiva, det har varit en utmaning i livet men det har gett mig så mycket.

Åter till min graviditet, jag vet även att detta kommer bli den sista graviditeten jag kommer bära och jag är så evigt tacksam för att jag kan bära och att jag får vara med om detta igen. Det är inte alla som någonsin får vara med om det och jag får äran att vara med 3 gånger.

Vad är du tacksam över idag?

  • Jag är så glad och tacksam över att få bära hoppsan!
  • Jag är så glad och tacksam över att du läser mina inlägg.
  • Jag är så glad och tacksam över mitt företagande.
  • Jag är så glad och tacksam över att jag kan styra mitt liv och mina tider så det passar mig.
  • Jag är så glad och tacksam över mina föräldrar som just nu har Alma, min dotter, hos sig.
  • Jag är så glad och tacksam över min man som ibland gör mig galen, vilket är tur.
  • Jag är så glad och tacksam över min och sonens promenad som vi just hade där vi diskuterade stort och smått!

Kom ihåg att trots att det blåser jobbiga vindar finns det positiva saker i vardagen, det gäller bara att lägga fokus där så är det lättare att se fler positiva saker.

Och du ja vet att det är svårt, att det inte går på ett nafs. Men jag vet att det går tillslut om man tränar.

/johanna


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}