Galet mysig kväll

Har haft en fin kväll ikväll, efter en galet rolig dag med jobb, roliga möten i massor och många nya tankar och idéer. Så begav vi i familjen oss på en utflykt till älven, jag i löparkläder då jag skulle springa hem efter vår familjetur. Att vara ute i sommaren bland mygg, sol, kärlek och vacker natur gör mig gott i varenda liten cell. Att få springa hem i sommarkvällen värmer hela min själ och det är min kraft, min återhämtning och värme. Det värmer mig i hjärtat. I LOVE IT! Lite bilder från kvällens värme. Kram till er alla och tack för att ni läser och att jag får vara en del i ert liv. PUSS

 

Har haft en fin kväll ikväll, efter en galet rolig dag med jobb, roliga möten i massor och många nya tankar och idéer. Så begav vi i familjen oss på en utflykt till älven, jag i löparkläder då jag skulle springa hem efter vår familjetur. Att vara ute i sommaren bland mygg, sol, kärlek och vacker natur gör mig gott i varenda liten cell. Att få springa hem i sommarkvällen värmer hela min själ och det är min kraft, min återhämtning och värme. Det värmer mig i hjärtat. I LOVE IT! Lite bilder från kvällens värme. Kram till er alla och tack för att ni läser och att jag får vara en del i ert liv. PUSS

 

 


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

  1. Håller med! jag älskar att springa, och jag ska ta upp löpningen igen när jag kommer hem och se om det funkar. Det är en känsla i löpningen som är svår att beskriva med ord, det är en känsla. Otroligt mäktig. Älskar det!! och myggen… ja dom får väl försöka hinna ikapp då ha ha ha ha ! kul å läsa om dina äventyr!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}