Från utmattad till egen företagare

Jag ska berätta min historia för dig! Om hur mitt liv verkligen gick från super women med 1000 bollar i luften, till den totala kraschen. Jag vill berätta om min krokiga och inte alltför enkla väg tillbaka till en super women som älskar fart och fläkt och återhämtning och vila precis lika mycket. Jag vill dela med mig till dig hur jag mitt i min krasch startade eget bolag och fann total kärlek.

Vill du vara med? JAAAAA, VA KUL!

Anmäl dig här via min länk för att lyssna på torsdag klockan 12.00. Kan du inte då? Ingen fara, jag spelar in, så skicka mig ett meddelande så mailar jag dig länken!

OBS! Detta har varit redan men inspelningen finns kvar!


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

  1. Vill så gärna lyssna ! Började följa dig på Facebook och blev helt fast! Jätte fina inlägg o videos.. 🤗

    1. Hej! Tack för otroligt fin kommentar vad glad jag blir skrockar dig gärna inspelningen. Det lättaste är att göra det via Facebook, skicka mig ett meddelande där så skickar jag över inspelningen. Kram

  2. Du har fått mitt intresse… spännande 👏🏻👏🏻 Jag lyssnar gärna ! Hmm vill inte skrivs it min mail, jag provar kopiera länken ovan detta inlägg kan det vs den? I alla fulla fall, all kärlek till dig!!💚🙏🏼

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}