Du är ju alltid glad

Du är ju alltid glad!

Det är inte alls sant. Det vill jag lova, jag är ju precis som alla andra en helt vanlig människa. Ibland infinner sig en total tomhet i mig. Idag är en sån dag.

En dag efter total ilska och bråk här hemma. Jag var på riktigt så arg igår så allt mitt vuxna förstånd var puts väck. Alla mina kloka diskussioner, fanns inte kvar. Mitt huvud höll på att sprängas. Och jag kivades likt en 3 åring.

Ibland så behöver energier tömmas ut för att det ska bli bättre. Igår var det så mkt bråk med en tonåring och en pre-tonåring och 4 olika åsikter som ska blötas och stötas. 

Vem ska göra vad och visst kan vi hjälpa varandra?

Det är inte alltid lätt att leva med andra människor. Det spelar ingen roll att man älskar dom, det är inte alltid lätt.

I mitt hus är vi 4 viljor som ska samsas, och det krockar rejält ibland. Med 2 vuxna som har en vilja av stål och 2 barn som också fått denna vilja, så är det inte alltid lätt.

Dagen efter ett sånt stort bråk känner jag mig helt tom. Tom i bollen och tom i kroppen. Tur att det finns skog runt hörnet, energi i mitt glas och härliga vänner och kunder som ger mig så mkt. Jag är tillbaka och nu är vi vänner igen.

Hoppas det dröjer tills nästa utbrott. 

Kärlek/Johanna


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}