Bli sin egen boss, del 1.

För ca 5 år sedan ringde en av mina gamla kollegor till mig. Det ringde och ringde i min telefon. Jag tittade på den, googlade upp numret. Jag såg vem det var och tänkte, NEJ jag orkar verkligen inte svara. Det handlade inte om att det var hon som ringde utan det handlade om mig. Om att jag var mitt i min utmattning och en del av utmattningen var att jag verkligen inte hade ork att prata, umgås eller lyssna på någon. Jag orkade inte ens lyssna på mig själv. Sen orkade jag inte heller berätta hur jag mådde, jag ville bara hålla skenet uppe. Jag ville inte dela mitt mående med någon annan människa. Men hon visste ju att jag var sjukskriven, och jag orkade helt enkelt inte med…Jag svarade alltså inte. Hon gav sig inte och vi fick kontakt med varandra. Tror det var via Facebook eller via mail. Vi började skriva och vi bestämde oss för att höras, tillslut hördes vi efter 1000 om och men så svarade jag i telefonen.

Då och i det samtalet kände jag mig för några minuter lite frisk, jag fick upp ett hopp om att kanske finns det ngt som kan hjälpa mig. Min vän berättade sin egen story, som jag tyckte lät för bra för att vara sann. Om några dunder vitaminer som hon nu även jobbade med. Jag tänkte att om det kan ge mig lite av det hon fått så kanske det är värt det. Kanske kan jag bli mini lite piggare, kanske om jag har riktigt flyt kan jag sova lite mini bättre. Nämligen var jag så sjukt trött jämt, sov aldrig, hade sån fruktansvärd huvudvärk, synbortfall och 1000 andra olika “energibrister”. Hon skickade mig små påsar som kom hem efter några dagar. Jag öppnade förståss inte påsarna. Dom låg där så fint och gav mig dåligt samvete, jag var ju så sjukt säker på att det där nedrans pulvret bara var bluff och båg! Men hon ringde mig igen bara för att höra hur det smakade och om jag känt ngt av pulvret?

Nej, sa jag snabbt och bestämt! Trots att jag förståss inte alls öppnat dom omsorgsfullt postade påsarna. När vi la på bestämde jag mig att nu var jag ju faktiskt tvungen att prova. En sak som jag hade under min sjukskrivning var ju förutom telefonskräck, att göra folk besvikna eller diskuttera om varför jag i detta fall inte öppnat påsarna. Jag orkade inte med besvikna ord, eller diskussioner. Jag ville verkligen bara vara ifred. Om jag drack upp det, och sen tackade nej till fortsättning skulle hon ju låta mig vara.

Jag drack och på dag 3 kände jag effekt, placebo förståss! Jag blev piggare och faktiskt lite gladare. Men jag trodde inte riktigt på det ändå. Det måste vara inbillning, jag fick mer info. Började läsa på och började även fatta massa saker som jag idag tycker är självklart. Jag såg hur lite vår mat innehåller idag, att näringen har sjunkit nåt enormt. Att dessa produkter faktiskt hade ett super upptag och att jag älskade företagets tänk.

Jag bestämde mig där och då för att testa produkterna i 3 månader, men bara 3 månader skulle jag ge dom. För gav det ingenting på 3 månader var det som att kasta pengar i sjön. Efter 3 månader skulle jag ju även slippa vara social med min gamla vän. Kunna krypa under täcket igen och få vara ifred. Jag hade ju nämligen provat allt innan och dom 3 dagarna jag nu testat av min vän, måste ha vart placebo. Jag bestämde mig alltså där och då för att ge henne 3 månaders chans att bevisa produkternas värde.

Då kom nästa nedrans hinder, man var tvungen att beställa produkterna. Jag kunde nämligen inte gå och köpa produkten i butik och jag kunde inte heller köpa av min vän då hon då bodde i Stockholm. Jag som inte handlar på nätet skulle nu beställa några skumma produkter från en vän som jobbade med ett skumt tyskt direkthandelsbolag. Herregud, så sjukt konstigt. Detta var alldeles för mkt olika beslut för min då helt utmattade hjärna. Men vännen gav sig inte och vi fixade det, trots att jag hade lite små nödlögner för mig. Tex så hade jag inga pengar, jag ville inte ta det på kort, jag ville inte ta det på mitt konto osv…Men vi löste det och produkterna kom hem…

Detta är en första delen i min historia till att bli min egen boss…imorgon kommer fortsättningen…Kom ihåg att det går få mer energi, bli piggare, få starkare kropp, snabbare återhämtning, bättre mage osv…Det finns hopp och jag hjälper er mer än gärna, det är mitt kall och mitt liv! Att få hjälpa andra människor. Kram i massor och tveka inte att kontakta mig vid frågor


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

  1. ❤️❤️❤️ Jag visste du var rätt person, värd att lägga tid på och vara lite tjatig, tänk så rätt jag hade, jag visste verkligen att du var som klippt och skuren för detta, the Queen of action, tänk att du har varit så trött och utmattad, helt amazing vilken resa du gjort och kanske det coolaste av allt, så många du hjälpt på vägen!!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}