Bli din egen boss, del 3!

“Om jag bara kände lika mkt folk som dig…”

“Om jag hade samma kunskaper som dig…”

“Om jag bara hade mer tid…”

“Om jag bara vågade prata inför folk…”

“Om jag bara hade mer hjälp…”

“Om jag bara hade större barn…”

“Om jag bara hade en sambo…”

Känner du igen dig själv i ngt som står ovan…om du inte gör det kanske du har ett annat OM!

Alla dessa OM brukar jag och många med mig kalla olika omständigheter, och alla dessa omständigheter styr oss nå enormt. Framförallt om vi vill lyckas med vår business. Hur lätt är det att lyckas med det man vill om man tänker om hela tiden. Tänk om vi kan tänka på ett annat sätt, istället för att tänka jag har inte tid. Så kan man tänka jag använder den tid jag har för att göra detta. Eller jag prioriterar om min tid. Eller jag har oändligt mkt tid, det är bara vad jag gör på den tid som finns som begränsar mig. Eller bara rakt av, Tack för att jag har så mycket tid.

Jag har valt den sista punkten, att vara tacksam trots att jag kanske inte riktigt är där än. Men när jag vet mitt mål och vet vart jag ska och vart jag är på väg är det enormt mkt lättare att redan vara tacksam för det man har(längre fram). Jag har lixom levt i mitt mål. En del av min resa är att jag väldigt tidigt bestämde mig för att jobba med direkthandelsföretagen jag kommit i kontakt med, efter att jag började KÄNNA att det faktiskt hände ngt så började jag se möjligheterna. Jag visste att jag ville bli min egen chef, att jag ville bli ekonomiskt fri, att jag ville styra min tid och att jag ville jobba med andra entreprenörer. En av dessa är Ulrika som jag skrev om i mitt tidigare inlägg. En del av min resa och ett av mina största OM, var att jag inte hade pengar. Så för mig blev resan mot att programmera om mitt enorma bristtänk, en stor del i min framgångssaga.

Att få styra min egen tid och att bli min egen boss gick väldigt snabbt. Jag hade enorm fokus på att styra min tid, vad jag än tänkte på så var det hur jag ville leva mitt liv. Tid i mina tidigare jobb varit en enorm bristvara och en stor del till varför jag blev sjukskriven för utmattning. Så tid var en av dom största frågorna. Innan jag hade löst allting med tiden och bli min egen så levde jag exakt som jag ville leva när tiden fanns. Jag började träna varje morgon, bokade inga möten innan 10.00, var alltid hemma när barnen kom hem osv. Jag levde min drömvärld och väldigt snabbt blev det även min verklighet. Jag skapade mitt egna bolag och vips var jag även min egna chef, som jag hade längtat. Jag ville styra själv, jag ville samarbeta med andra men ha mitt egna bolag. Halleluja, på ca 1månad eter att jag hade bestämt mig var jag där.

Sen var det ju det här med att bli ekonomisk fri, var det ens möjligt? Jag såg andra göra och bli det men kunde jag? En stor del i denna resa att faktiskt jobba bort mitt enorma bristtänk kring pengar var när jag aktivt började jobba med boken The Secret, att vara tacksam för tiden och för att bli min egen boss det var för mig enkelt. Men attans vad detta enormt bristtänk runt pengar har suttit som en fotboja på mig. Och det värsta är att när jag jobbade väldigt aktivt med detta så såg jag att jag levde även med en man med enormt bristtänk, mina föräldrar hade ett osv. Alla runt mig var i bristtänk och jag blev enormt påverkad av detta. Jag levde alltså i brist men bestämde mig för att där skulle jag banne mig inte vara. Hur skulle jag jobba bort detta hos mig själv när jag ständigt blev påmind om detta. Jag började väldigt snart med att få med min sambo lite i samma banor, han var och är fortfarande ibland inte till 100 i mina tankar. Men idag spelar det mig ingen roll. Jag vet vart jag ska och vart jag vill. Och jag kan hålla fokus trots att folk runt mig är i ett annat tänk. Men jag ska säga att det inte alltid har varit lätt, det har faktiskt varit väldigt svårt. Och väldigt upp och ner. Men nu är lever jag i ett nytt mål och det är ofattbart underbart härligt.

Det jag har lärt mig under dessa år är att ALDRIG underskatta styrkan i dina tankar. Allting börjar med en tanke och det är ju just våra tankar tillsammans med action som skapar framgång. Vi blir helt enkelt det vi tänker!

Jag skulle kunna skriva hur mkt som helt om detta, då jag tycker det är så otroligt intressant. Jag vet att detta är en stor del i alla framgångsrika människors tänk. Många tror ju att dom som är framgångsrika har blivit det av en slump eller av ren och skär tur. Det tror inte jag. Jag tror att dom människor som är framgångsrika ser sitt mål och lever i det. Vad tror du och vad tänker du efter detta inlägg, jag blir så sjukt glad när du kommenterar för det vet jag att du kommer att göra! Det har jag tänkt mig till!

Denna video nedan älskar jag! Kika gärna in den.

Kram/Johanna


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}