Bli din egen boss, del 2!

Jag är fan super pigg! Jag orkar gå och hämta från dagis. Jag har börjat orka vara uppe på dagarna, sover inte bort halva dagen. Jag orkar göra lite saker hemma, typ plocka ur disken och kanske dammsuga. DET ÄR STORT, jag har inte orkat någonting. Att bara plocka ur diskmaskinen kunde ta mig en hel dag. Men det allra största som jag känner är att jag har fått bättre sömn. Jag brukar ju aldrig kunna somna, det ju ta typ 2 timmar. Nu tar det kanske 30, minuter! Sen vaknar jag ju av allt, om ngn av barnen vänder sig i sina sängar. Om en bil kör förbi ute på vårt lugna kvarter. Jag brukar kissa 700 gånger per natt. Vad är det som händer i min kropp? Jag har aldrig fått så snabba och effektiva resultat på någonting annat. Jag som tränar och äter rätt, som äter super fina tillskott. Jag har inte känt ett skit förut och nu händer det grejer.

Din kropp tar upp näringen och börjar använda den. Det är kroppen som jobbar mot att bli frisk och det gör den om den har rätt förutsättningar. Helt galet coolt!

Jag fattade då att detta är riktigt jävla bra grejer, grejer som jag kände då att det är nog för bra för att vara sant. Det kan vara en tillfällighet, det kommer säkert att gå över. Men nu är det så jäkla bra. Jag vill vara i det och tänk va många som behöver hjälp med att må bättre. Och det är ju att hjälpa andra må bättre som jag brinner för.

I hela mitt liv har jag jobbat inom hudvårdsbranschen som hudterapeut och som massör. Jag har drivit olika behandlingsställen och jag älskar verkligen att skapa och hitta på nya idéer. Under min arbetsträning höll jag och min kollega, Ulrika Åström på Eco hudvård i Umeå, på att skapa olika möjligheter som skulle kunna bygga upp en rolig och effektiv business. Men till saken hör att allt vi gjorde skapade enormt med jobb. Vi gjorde en eko i lådan, en super fin ide där kunden bokade en låda med eko produkter som vi skickade ut. Men vilket jobb alltså, det var fakturering, påminnelser, packning, packning igen och utrymmes brist! Det var galet mkt jobb. Så då började vi kika på att importera ekologiska hudvårdsprodukter och sälja mot salong och spa. Vilket jobb och vilka kostnader. Än en gång hamnade vi i att bli administrationsproffs.

En dag frågade hon, du ser så otroligt mkt piggare och fräschare ut. Vad har du gjort? Jag dricker nåt pulver sa jag. Ok det ska jag kika på sa hon, ingrediensnörden. Och hon kikade, kikade och kikade. Sen sa hon att detta ska jag testa på min dotter, såklart sa jag det tycker jag verkligen. Vi beställde produkter åt henne och jag berättade infon jag fått om att det var ett direkthandelsbolag. Att sedan inte dottern började dricka utan att Ulrika tog tag i sitt eget drickande, började få egna resultat det är en annan historia. Men det Ulrika djupsök i det var produkten och jag verkligen djupsök i businessen. Sjukt intressant. Jag fullkomligt älskar att jag djupdök i den, för den har förändrat mitt liv. Jag ska berätta mer om direkthandel längre fram och vill du redan nu veta mer kommer här ett super tips, läs mer om det här:

www.directsellingsweden.se

Kram på er och kontakta mig gärna för frågor!

 

 

 


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}