Grattis till ett bra beslut!
 Sparka ut Utmattnings-djävulen
med min hjälp!

Du beställer genom att klicka här! Nedan finns instruktioner hur du gör! Du får hem näringsprodukter för tre månader med 30% rabatt och betalar i tre delbetalningar via autogiro eller kort beroende på vad du väljer.

Månad 1: 1 132 kr
Månad 2: 912 kr
Månad 3: 912 kr

OBS bor du i annat land ser du dina priser på beställningssidan. Välj bara land uppe till höger på sidan.

Dessa priser inkluderar hela konceptet Sparka ut Utmattningsdjävulen, personliga tips och råd om DIN hälsa och ditt mående samt mina favoritövningar som jag vet ger resultat! Jag finns här för dig! OBS! Du kommer att få ett mail med en länk där du kan ladda ner häfte med övningar, tips och råd efter att du beställt. (skickas manuellt så det kan dröja lite innan det kommer)

OBS! För att få detta pris så blir du registrerad som återförsäljare men du behöver självklart inte alls sälja något!  Att vara registrerad som återförsäljare gör ingen skillnad alls för dig mer än priset.
Ordinarie pris för bara närings-produkterna är 1306 kr/månad

Du kommer att se namnet Karin Wälivaara på beställningssidan vilket är helt rätt. Karin är min businesspartner och hon sköter allt det tekniska vilket inte alltid är min starka sida 😆

Välj alternativet vid pilen. 3xpowercocktail och 3xrestorate. Du kommer att få ett mail av mig efter du beställt med instruktioner hur du använder dem.

Du får även en bonusprodukt som jag berättar mer om i mailet också! En väska med innehållet du ser på bilden ingår i startavgiften.

Sen fyller du bara i namn, adress och väljer betalningssätt. Om du har några frågor eller kör fast kontakta oss!