Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Butik

Ambassadörer sökes

Vi söker kvinnor som vill tjäna extra pengar eller jobba heltid med produkterna...Vill du hjälpa människor till en bättre hälsa? I så fall tycker vi du ska ansöka!


Du väljer själv om du vill sprida dem via sociala medier eller mun-till-mun. Det sätt som passar dig! 


Företaget bakom våra produkter heter PM International och det är ett tyskt företag som grundades 1993. Företaget har över 70 patent på olika produkter och delar av produkter och alla produkter är tillverkade under stor säkerhet och rigorösa kontroller. De har samma tillverknings-standarder som Läkemedel. Produkterna är också väldigt effektiva. Vi ser fina resultat på oss själva (Johanna har använt produkterna i över 9 år och Karin i över 7 år) men även på vår familj och våra kunder. Rätt och lättillgänglig näring gör underverk i kroppen.


Våra produkter passar alla, ung som gammal, elitidrottare som nybliven mamma, stressad affärskvinna som avslappnad yogi. Så alla är potentiella kunder för dig. Vi kommer båda att hjälpa dig med allt du behöver och se till att du kommer igång! Du kommer att bli en del av ett härligt team.

    Vad får du?

  • 20-30% rabatt på dina produkter

  • Egen webbutik för dina kunder att beställa från.

  • Ersättning för varje såld produkt utbetalt den 16:e månaden efter.

  • Mitt hjälp och stöd hela vägen

  • Facebook-grupp för dina kunder (chans till merförsäljning)

  • Inga minimum antal försäljningar - du gör detta i den utsträckning du vill

  • Inga tak på hur mycket du kan tjäna


  • och mycket mer...

Hur du kommer igång?

Först och främst - vi använder produkterna vi rekommenderar. Man kan inte rekommendera något man inte tycker om! Så du börjar med att beställa hem produkter.


Det är en registreringsavgift på 220 kronor och i den ingår en väska med en sportflaska, glas, sked och en burk Activize (detta har ett värde av 530 kronor) Ett billigt sätt att starta ett företag!


Abonnemang på våra grundprodukter, din dagliga försörjning som består av en morgondrink med vitaminer, pro- och prebiotika, fibrer, gurkmeja, guarana med mera och en kvällsdrink med mineraler och vitamin D. Du får lära dig allt om dessa drinkar av oss men vi lovar de är effektiva! (Jag har använt dem i över 9 år och skulle inte fortsätta ifall jag inte fick resultat och mådde bra av dem!) Du betalar för detta 912 kronor i månaden (Ordinarie pris 1306 kr)


Du har 30 dagars nöjd kund garanti så om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med drinkarna så får du pengarna tillbaka. Du förlorar alltså inget på att testa. 


Du registrerar dig på denna länk! Välj alternativet med 3 x Powercocktail och 3 x Restorate så får du hem en låda för tre månader men betalar via autogiro eller kort (beroende på ditt val) en gång i månaden. 


Skicka ett mail till mig på [email protected] eller boka samtal med mig här direkt du har beställt och så hjälper jag dig igång.


Har du läst så här långt så är detta förmodligen perfekt för dig så registrera dig direkt! Det ska bli såå kul att hjälpa dig.


/Johanna