3 tips för att sluta vara en soffpotatis?

Hur i fasen ska det gå till tänker du? Enkelt tänker jag! Tänk på att att det är RÖRELSEN som är det viktiga. Om du inte gillar gym, gruppträningspass eller att springa så finns det ju faktiskt 1000 andra saker du kan hitta på! Här kommer tips på hur du faktiskt kan få frisk luft och rörelse på samma gång, inte illa! Jag fullkomligt älskar frisk luft, nu kör vi:

  1. Spring, gå eller cykla utomhus. Många tipsar om att ha musik i lurarna, springa i tank och njuta av musiken. Jag vill tipsa om att våga stänga av telefonen, kanske till och med lämna den hemma. Njut av naturen, solen, regnet eller blåsten. Känn livet inom dig och NJUT och rör på dig. Att röra på sig utomhus utan några “störmoment” är magiskt.
  2. Få in mer rörelse i vardagen. Detta känns så otroligt löjligt att skriva, då jag läst det så många gånger. Men faktum är att det faktiskt gäller. Hoppas av några hållplatser innan du egentligen ska av, ta cykeln till jobbet(om du inte som jag jobbar hemma), gå hem efter att du vart och hälsat på släkten osv. Här finns det verkligen massor att göra. Vi är otroligt lata idag, vi tar gärna bilen till Ica och bussen till stan. Nu när sommaren kommer är det ju guldläge att tänka om.
  3. Alla älskar inte att träna utomhus, man vill heller gå in i ett gym eller köra skiten ur sig på spinningcykeln. Det är ju helt fantastisk träning. Här får du ju dock inte in så mycket av den friska luften, men den får du ju automatisk nu när du börjar jogga eller gå till gymmet, vill du kan du ju annars ta cykeln.

Vill du ha kontakt med mig? Kanske behöver du mer energi eller bättre återhämtning för att orka komma igång? Kolla in det här!


Du kanske också gillar

Kommentera

Din e-post kommer inte att publiceras

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}